senabaykan1234 canım benim günler biraz yoğun geçiyor. Evi taşıdık malum😓 hamilelik belirtileri de biraz hissrttiriyo. Kasık bel ağrısı gibi ağrılarım var. Bu ilişkiden mi bebekten mi çözemedim ama 😅bide ufak bi tatil istiyorum yer bakıyorum öyle 🌸

Nur-12345 yazin nisanlanmayi planliyorum canim tabi allah nasip ederse💜

Nur-12345 çiftlik kiralamak yada villa kiralamak kalabalık ortamlardan sa öylesi daha mantıklı geliyor

Nur-12345 canım Başak Karahan’ın gittiği tatili çok beğendim kendime de ayırdim istersen onun hikayesinden bakabilirsin linkini bırakmıştı☺️ Nişanlım annesinden çok korkar ve her dediğini yapar iliskimize bile karışıyor bende dedim bi erkek asla iliskisini annesiyle karıştırmaz sahip çıkmayı bilmiyor ondan tartıştık sonu kavgaya dönüştü evi terk ettim her yerden sildim numarasını engelledim, artık bitirdim istemiyorum

Nur-12345 canım boya badana işlerine girdik şimdi okuyabildim anca bebiş mi geliyor 🥰 ayy çok sevindim inşallah vardır Allah kucağına almayı nasip eder Analı babalı büyür 👩‍❤️‍👨🥰😘😍

Kizlar sizinde yuzunuzde tuyler cikiyormu bnim yanaklarimda var cok rahatsiz ediyor tavsiyeniz varmi😊

Deletedmom3 bilmiyorum ne ağrısı ama eşime kızıyorum bende sert davranıyosun diye😅😓🔥