Nur-12345 tebrikler hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim, esine sürpriz yaparsan hoş olur, internette gördüm çok hoş ve güzel sürprizler hazırlıyorlar eşlerine

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim 🙏🥰 @Deleted2 ve @Deletedmom3 katkılarıyla oldu aslında biraz☺️Beni baya alevlendirdiler🔥 eşimde o ateşi alınca hemen meyvesini istedi😊 bende istedim sanki 🤗 inşallah sağlıkla güzellikle gelir🌸babalar günü içinde randevu aldım 🤗eşime hamile olmadığımı söyledim az önce şaşırdı ve üzüldü biraz. Ağrılarım var bi kaç gündürde doktora gidelim felan dedim sarıldı senin sağlığın herşeyden daha önemli dedi zor tuttum kendimi 🤗 ama doktora gitmeden önce doktoru arayıp rica edicem anlatıcam durumuda bakalım ona da güzel bi babalar günü süprizi yapıp bu geceyi telafi edicem😅🥰

Nur-12345
      Tebrikler canımm ablam sevindimm😍😍🥰
      İnşaAllah sağlıklı halde kucağınıza alırsınız 🥰

berfooo canim bende bilemedim nasil gonderildigini(( canin sagolsun❤️🙏

Firuze öğrenebilirsem gönderirim sana canım kusura bakma 🥰

Eşim üzgün ama 😅 akşam yattık aşkım bence bizim çocuğumuz bizim ne kadar ateşli olduğumuzu biliyor o yüzden erken davranmıyo. Babasını düşünüyor ben böyle düşünüyorum diyo😅olabilir tabi canım dedim 😅o zaman tekrardan başlıyoruz dedin sokuldu yanıma 😅 dedim canım şuan istemiyorum biraz ağrılarım var 🙃 bugün ilişkiye girmeyeli 4 gün oldu tabi ağrıların olur diyo😂🔥 dayanamadım 🔥 söylesem bi dert söylemesem bi dert oldu sanki 😅

Nur-12345 hayırlı olsun canım çok sevindim. Bi ateş nerelere getirdi bu ateşi var ♥️♥️♥️

Kızlarrr yardiminiza ihtiyacım var 😝 yarın nasipse evime gidicen uzun süredir köyde ailelerimiz yanındayız malum koronadan 😩 yarın büyük ihtimalle ayri günlerin acısı çıkıcak 😂(bu arada 6.5 aylik bebeğim var) nasıl hazırlık yapayim 😅neler yapayım yardım ederseniz sevinirim 😁

Kızlar bugun kendi evimize geldik 6 7 gün başka yerde kalıyorduk misafirlikte bugunde kendi evimize geldik bugun adet olmuşum eşimin de canı istiyordu benimde aynı şekilde adetliyken ilişkiye girdim eşimle bişi olur mu peki

User123
                Böyle bişiy olduğunu bilmiyorum, bi gün bende sanmışdım ki bitdi adetim ama bitmemiş🤦🏻‍♀️ Öyle yani olduk. bir şey olmadı, adetli halde daha çok hazz oluyo bide sanki öyle geldi bana 🙆🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Handeyavas canım yarın bebişi uyuttuktan sonra güzel bi duş ve gecelik giymen yetecek bence eşin her türlü ister zaten 🥰🔥🔥

User123 bir şey olmaz canım😅 bi kez bende dayanamamıştım birlikte olmuştuk ve inanılmaz zevk almıştık🔥🔥eşim bi kez demiştiki ateşini hissettiğim ilişkilerimizden en yoğun olanıydı diye😅🔥 bende biraz tedirgindim ama hiç bir şey olmadı🥰

Posta düştüm😅Tam benlik yer bu kadar tecrübeli kadınlar nasıl bir araya toplandınız🤭