User123 canım arkadan yaklaşmak haram Allah ac bu yöndeki iliskiyi yasakladı… eşim mutlu olsun istiyorum diyorsun ama haram yoluyla yapmayın… esine bi şekilde anlatacaksın, burda hanımlarda sana esini nasıl ikna edeceğine dair tüyolar vermişler denemelisin bende yeni ayrıldım, iliskim boyuncası eski nisanlim benden arkadan yapmak istediğini asla söylemedi istemedi de zaten haramdır…. umarım anlatabilmişimdir ☺️

Nur-12345 çok güzel olmuş harika bir anı 😍😍😍 şimdi hamilelim takibi için happymom yükle ve forumda gezin 🤗

Nur-12345 biliyorum canim benim de 9 aylik bi kizim var karin ultrasonda degil de gebeligimin 4. haftasında vajinal ultrasonla görülmüstü simdi bi arkadasim gebe farkli bi bilgi aktarabilir miyim kendisine diye fikir almak istedim demek görülen gebelikler de varmis tesekkür ederim cevapladigin icin saglikla kavus 🙏 asıl ask simdi basliyo 🔥

senabaykan1234 kiz seni bence en iyi anlayan benim aynı benimki onlarsız 1 adım bile atmaz geçen hafat eşim işe başladı biraz uzakta tabi iş yerinin tam karşısında 4 odalı bi ev vardı çok beğendim kiralamak istedim bide eşim sabah erken de kalkmaz hemen gider diye düşündüm benim şuanki evim 2 odalı 1 çocuğum var odası olsun istiyorum ev arıyordum Almanyada da biraz zor işte her neyse eşimde olur süper fln dedi evi alalım dedik gel görki annesi izin vermemmiş 😒 diyı uzaklaşmak olmazmış ara soğurmuş fln filan ne alakası varsa arada25 dk yol var sadece dün tamam alalım diyen eşim bügün beni ikna ediyo boş ver sana daha güzelini bulurum diyo 😒

Zelihaaaa iste böyle annesinin kuzusu olduğu icin zor bende erken farkettim hamdolsun allahtan evlenmedik, evlenseydik daha zor olurdu😓

ddamserc karın yağından görülemiyır bazen yada rahim arkasına yerleşebiliyor o sebeple vajinal ultrason yapılabiliyor. Ama karın yağı yoksa karından rahatça görülebilir

Deletedmom3 benim de yoktu ama yerlesme yeriyle ilgiliydi doktoruma yönlendirdim sabah zaten görülmüs bebek o da 3+2 ve kadini dis veya kimyasal gebelik diye korkutmuslar Nur’un gönderisini görünce benzer haftalar ondan bilgi almak istedim gece hemen kadinin gönlünü rahatlatmak icin malum ilk gebelikler biraz telasli oluyo

Deletedmom3 yani aslinda bildigim ama dogrulamak istedigim bilgiydi umut tacirligi yapmamak adina cok tesekkür ederim destekledigin icin

Nur-12345 cokk guzel😍😍 masallah size❤️🙏 Allah bizede nasip etsin boyle guzel duyguyu🙏 Cokk tebrik ediyorum canim💋💋💋

Firuze amin 🙏 çok teşekkür ederim canım 🌸isteyen herkese nasip olsun🙏

Kızlar😅 eşim bugün işe gitmedi babalığının ilk günüymüş😅 yemek yaptı sürekli geldi öptü karnımı okşamaya başladı bi telaşı vardı ki sormayın 😅 sizinde böylemiydi ilk zaman 🙄 eğer böyle olursa başımda iş mi var😅

Nur-12345 evet canım bizdede öyleydi 🤦🏻‍♀️😂 herşeyine karışacak daha senin onu yersen faydalı onu yersen zararlı bişey kaldırtmaz ağlık fln benimki dışarıya çıkarkan çaltamı alıp taşıyodu 🤪 hamilelikten önce veriyordum almıyordu Neymiş utanıyormuş 😂😂hahahaha ama ben ona demiştim gün gelicek sen isticeksin bu çantayı taşışımayı diye 🙊🙊oldu işte

Nur-12345 kız kıymete bindin hele bi Allahın izniyle doğurursan varya daha çok kıymetli olursunw😂😂 biraz nazlı ol her istediklerini yaptır😈 ama abartmadan çünkü sonradan takmazlar ben valla fazla haşermedim ama sen bikaç ay sonrada haşermesende başla bişeyle iste peşinne düşsün senin için arasın 🤪🤪

Nur-12345 aah ablam kız kardeşimmiş gibi sevindim hiç tanımadığım halde 🌺 gozler dolu dolu. bi gun bende yasamayi dilerim☺️ gelsin bakalım minik 👶🏻

Nur-12345 bu dönemde de sonrasında da karışacaklar bu kaçınılmaz🤦🏻‍♀️ onu yeme bu olur,şunu yapma.. Doğacak, yok sütün var mı, yok ne kadar uyuyor, emiyor mu, mama mı veriyosun.. vs vs
                Şu andan itibaren buradaki arkadaşlarına söz veriyor ve hiç bir şeyi takmıyorsun 🌺 Bu zamanların tadına bak ve içinden ne geliyorsa ne doğru geliyorsa onu yap 🐤

Nur-12345 canım bişe soracam akıntın oluyor mu oluyorsa ne şekilde oluyor?

Meri12 evet canım var biraz akıntım ne şekilde derken🙄☺️