Günaydın kızlar🤗 babalar gününü bekleyemiyorum galiba😅 eşim aşırı istekli ve birazda zorluyo çocuğumuz olsun diye🙃 gece bi şekilde idare ediyorum ama sabaha karşı ben uyurken bi takım çabalara giriyor🔥 dedim bugün doktora gidelim diye saat 4 de randevu aldım🤗 doktorum ve asistanı ile de görüştüm. Bakalım nasıl olacak😅heyecanlıyım biraz. Akşam içinde annemlere gidicez kayınvalidemlerde gelecek herkes olmadı biliyo benim bebiş herkese süpriz olacak❤️🔥🌸💋

Nur-12345 çok tatlı bi sürpriz 🥰 bende merak ediyorum sonrasını bize anlatırsın 😍♥️♥️♥️

yaa evet lütfen unutma bizi de :)
    abimiz pek sabirsizmis 🤭

Nur-12345 süper bi süpriz olucak 😍😂 akşam detayları anlatırsın canimm 🤗

Nur-12345 🌝biz evlendiğimizin 2. Ayı çocuğumuz olmuyor diye doktora gitmiştik 😁😂🤣😄😅

Merhaba, reglimden 5 gun sonra esimle korunmasiz iliski yasadim. Cocuk dusunuyoruz, ama cocuk odakli da gitmiyoruz. Normalde regl zamanlarimda hic agri hissetmem. Su an reglime 5 gun var ve belimde cirkin bi sizi hissediyorum, rahatsiz ediyor. Gebelikle bi ilgisi var midir acaba?

cakbibeslik yani tek başına birşey ifade edermi bilemiyorum. Kasık ağrısı olabilir yerleşme olduğu için ama bel ağrısını bilemiyorum. Genelde düşük yada doğumda bel ağrır diye biliyorum. Ama tabi hepsi ihtimal dahilinde

Kızlar size sorum olacak ama şuan utanarak soruyorum eşinizle ilişkiye girdiğiniz zaman arkadan istiyor benimde canım çok yandığı için arkadan yapamıyorum sizde de böyle oluyor mu napmam gerekli acımaması için yardımcı olur musunuz

Esintik beni ilgilendirmez ama hak yolu varken neden bok yolu ki? Hiç affı da yok ve acıyor diyorsunuz acıyan şeyi kendinize neden yaptırıyosunuz :(

Lalderiin peki evli misin evliyswn eşin senden arkadan istese sen vermeyecek misin sonuçta eşini mutlu etmek istersin diye düşünüyorum

Kızzzlarrr 🤗nasıl heyecanlı nasıl mutlu bir gün geçiriyorum anlatamam 🤗🙏hepimiz çok çok mutlu olalım🌸eşimle doktora giderken biraz sohbet ettim. Dedim hayatım bu bir süreç kolay da olabilir zorda ne olursa olsun biz bu yolu birlikte yürüyeceğiz felan öyle bi konuşma yaptım ki çocuğum olmaya bilire getirdim😅 oda ümidini kesmiş ama tedaviye hazır hale geldi bence😂 neyse randevu saatinde girdik içeri doktorum biliyodu zaten işte ben önden bi sohbet ediyorum çocuk düşünüyoruz ve kontrol için geldik 😂doktorumda bu sürecin zor olduğundan felan bahsetti eşim gözlerimin içine bakıyo gerçekten bugün bi kez daha aşık oldum ona ve çocuğumunda çok şanslı olacağını hissettim🙏Neyse doktor denediniz mi diye sordu eşim direk cevap verdi denedik aslında ama yinede bi hekime danışalım istedik diyo burada da çok güldüm içimden😂 bi ultrasonla bakalım dedi ve geçtik doktor anlatıyor işte bi şeyler birazda olumsuz konuştu sonra küçücük bi nokta gösterdi işte burası dedi ben direk kist mi nedir felan heyecan yaptım eşim doktora nasıl bakıyor ama görmeniz lazım 😅 aşkınızın küçük tohumu dedi 😅eşim anlamadı kist mi diyo 😂 baba oluyorsunuz hayırlı olsun dedi ve sonrası ikimizdede yok🙏🧿🙏 biraz duygusal anlar yaşadık tabi eşim sürekli doktora baba oluyorum değil mi diye soruyo 😅 neyse çıktık gördüğü herkese baba oluyorum baba oluyorum diye gezdi🥳😅 kimseyi arattırmadım ve oradan direk annemlere geçtik sakın söyleme süpriz yapalım akşam dedim ama eşim kapı açılır açılmaz baba oluyorum diye girdi içeri😂herkes çok mutlu oldu bende onları görünce daha da mutlu oldum🤗ama diyorum ben kocamı büyütememişim daha çocuk erken oldu diye😅3 haftalık hamileyim bu arada🌸

User123 canım benim eşimde bi kez ister gibi oldu ama ben ona popomun şeklinin bozulabileceğini ve o şekilde onu içimde hissedemeyeceğimi ateşimizi hissedemeyeceğimizi söyledim sonrada hiç böyle bişey söz konusu bile olmadı. Eğer acı veriyorsa sende bu yolu deneye bilirsin🌸

User123 yani istemediğimi nazik bir yolla anlattım canım🌸erkekler görünüşe önem verir. Benim popomda dik ve güzeldir 😅 şeklinin bozulabileceğini anlattım ona 😅

Nur-12345 anladım canım ama benim eşim öyle değil canı illa istesin ama benimde canım yandığı için oyalamaya çalışıyorum ama 2 3 gün gecsin istiyor bende arkadan jas almıyorum diyorum ben alıyorum diyor ben da çok diğer türlüsünü seviyorum dedim yok dedi illa olacak dedi yada şey işte anla canım söyleyemiyorum utanıyorum

User123 canın çok yanıyorsa oral yap canım daha çabuk zevk alıyorlar

User123 inşallah bebek de düşünüyoruz da şuan da zamanı mı var elimde Bi çocuğumuz olsun istiyor bende istiyorum her yolu deniyoruz ama