Deleted2valla herkrz kendine baksın cnm ben kedilere bişey demiyorsam kendileri de bana demeye hakkı yok eşimin şanlı olması konusunda da evet haklısın bende şanslıyım o konuda sadece eşim çalışırken çok yoruluyor o yüzden çok yapamıyoruz ama dediğim gibi aşığım sexe

Ve bunu beni tanıyan kadınlar bilir kayınvalidem görümcem de dahil süslemeye geceliğe düşkünüm ama onuda eşim sevmiyor dogal halimi daha çok seviyor

User123 eşimin öyle bi talebi hiç olmadı ama istese de asla yaptırmazdım cnm cok cok cok sağlıksız.. bi kere iki kere neyse ama devamı gelirse 50 yaşına geldiğinde paçalarından aşağı akar

Deleted2 aynen benim eşimde öyle. Ama ben yinede giyerim kendim seviyorum çünkü 😅🤗

Deleted2 aynen cnm bir ara normal kıyafetle başladı bizde baktım iş ilişkiye gidiyor dedim kalk hazırlan kalktım vücut çorabımı giydim parfümümü sıktım geldim yanına bana ne dese begenirsin gene şunu mu giydin sevmiyorum az önce daha sexydin dedi bana bana avradına🤣🤣🤣🤣geri gittim degiştim üatmü ondansonra ilişkiye girdik bir degşik ya Türk erkekleri😁

Deletedmom3 bende Cok seviyorum giymeyi hoşuma gidiyor ne bileyim ☺️ Ama eşim bi askılı giysem bi şort giysem hemen yaklaşıyor 😁

Deleted2 ne güzel bende degilişik fantezileri çok seviyorum ama eşim çok sevmez daha doğrusu arada bir olursa tadı olur diyor sürekli olursa sıradan olur ara sıra yapınca tadı damağında kalır diyor haklıda 😂

Zelihaaaa Ahah teşekkürler ilginç bir iltifat oldu🤭💙 algım açık diyelim. ve sadece cinsellik değil hayatın her alanı beni hep çok erken büyütüyor,maalesef..
          :)

senabaykan1234 hakkınızda hayırlısı olsun cnm hayırlısı buymuş Allah pişman etmesin kimseyi ama ben evleneceğim kesin olmayan biriyle hiçbirşey yaşamadım öpüşme fln oldu tabi ama ilişki asla benim ilkim eşim ve buda çok güzel çok gururlu bişey

Nur-12345 inşallah öyle anlatıldığı gibi olur bebeğim 🥰