Olivetti Meri12 ama şöyle bir şey Bnm reglim 3-4 gün sürer az yani bu yüzden öyle sabırsızlıklar yaşamıyoruz çoğu zaman . Adamda fırsattan istifade dinleniyor 😂
Olivetti Nur-12345 canım ben mervis ☺️ Hesabımı değiştirdim ☺️ İyiyim işte nolsun her zmn ki gibi değişen bişey yok
Nur-12345 Ben de bu sıralar bir darlık var sormayın😓uyku problemi sinir stres ağrı 😩😤😫 bugün doktoruma gittim normal olduğunu söyledi ama daha da sinir oldum. Dinlen kendini yorma diyo 😟 biraz yoğun geçti sanırsan bu 2 -3 ay daraldım 😓
minikhanim Nur-12345 kendini yormamaya dikkat et.. sadece ayaklarini uzat ve dinlen lutfen. yoga da yapabilirsin.. iyi gelir. zihnen ve bedenen rahat ol.. aklimizi sende birakmaa🤗
minikhanim kızlar bisey dicem.. ben bugun agdaya gittim. her yerim pamuk gibi bembeyaz bir pamuk gibi oturuyorum koltukta😄 yahu durup durup kendime dokunasim geliyor.. bikini bolgeme ozellikle kocam da yok sizin gibi ne yapacagim ben cildircam😄
minikhanim Deletedmom3 valla durduramıyorum kendimi. regl oncesindeyim bi de. ama yumusken boyle carsafa degmek de harika bi his🤭