BeenNurhayat canım geçiktirici spreyler var onu denediniz mi
Seks
leyla99 hiç korkma canım ufacık bir acı ama muhteşem zevk alacaksın öyle düşün🔥🔥🔥💥
Deletedmom3 icine bosalmasi iyimi kotumu ? aslinda oylemi yapilmali ?
Meri12 oral yapmak ne demek ?
leyla99 bu soruları google’a sorabilirsin daha detaylı cevaplar alırsın bilgilenirsin
leyla99 bunlari Google amcaya sorabilirsin canım aklındaki soruları oraya sor
Şimdi size bir sorum var ama bunu nasıl söyleyebilirim bilmiyorum ama utanarak soracam ilişkiye girdiniz zaman kasık ağrısı oluyor böyle olan var mı varsa bana yardımcı olabilir misiniz
Nur-12345 hayır canm hiç denemedik az önce yine aynı şey oldu adetliydim ağrım vardı uyuyordum sürtünmesiyle uyandım bir baktım arkamda ıslaklık sinirlendim kalktım yataktan
Meraba kızlar acil bana yardım etmeniz gereekkk
Hatırlıyosanız eğer nişanlıyım ben. Yasaklar yüzünden evlenemuyorum. Ama nişanlımla az çok yakınlığımız var. Tam olarak cinsel ilişki yaşamıyoruz yani bakireyim. Ama sürtünme felan oluyo. Şimdi size sorum bu.. sürtündükten sora bakireliyim yerinde ama spermasını boşalırsa hamile kalma şansım varmıı?? 🥺🥺🥺🥺🥺
Gunay987 nişanlınla birlikteliğinizi gerçekleştirmediğiniz surece hamile kalmazsın canım, hamile kalmak icin bakireligin bozulmuş olması gerek o yönden rahat olabilirsin… bi de bence ailenizin onayıyla bi evinize taşınsanız guzel olur yine siz daha iyi bilirsiniz ☺️
senabaykan1234 ben azeriyim. Bizim buralarda düğünsüz nikaha biraz garip bakıyolar. Mutlaka düğün olması gerekiyo. Malum yasak var o yüzden evlenemiyoruz ama nişanlımlnda sabrı yok işte😔yinede teşekkür ederim canım🤗❤️
Gunay987 evet? Bakireykende hamile kalınıyor
senabaykan1234 bakireyken hamile kalma riski var internetten araştırabilirsiniz bozulmasına gerek yok kızın regl olması yeterli hamilelik için:)