Nur-12345 Lalderiin canım kegel egzersizi vajinadaki pelvik kaslarımızı harekete geçiriyor. İlişki sırasında inanılmaz yardımcı oluyor. Sarkma riskini de azaltıyo
Nur-12345 Dilsee birde ilk zamanlar tuvalette daha iyi yapabilirsin ben ilk öyle başladım☺️ Faydasını gördükten sonra devamını getirdim 🥰
Deletedmom3 Nur-12345 yıllardır yaptığım egzersiz 🙌 herhangibir programla değil ama günlük rutin yaparım her aklıma geldiğinde heryerde. Vajina kaslarına çok iyi darlık için.
Nur-12345 Dilsee canım kegel egzersizleri yaz pelvik taban egzersizini indir o çok iyi günlük asistan var işe yarıyo😅
Nur-12345 Dilsee tuvalettede idrarını hızlıca yap ve bi anda sık bi damar atıyo işte orası pelvik kasın☺️🔥orayı bulduktan mutluluk kasın olarak değiştir🥰
Nur-12345 Dilsee dene mutlaka denedikten sonra eşinde uygula eşini o kasına doğru baskı yapmasını iste🥰
Nur-12345 Dilsee canım yapamadım🙁atamadım linki bak uygulamalara günlük egzersizi olanı ya da indir bir tanesini dene ilk tuvalette başla ama🥰
Nur-12345 Deletedmom3 aynen canım 🥰bende etkisini gördüğüm için severek yapıyorum🤗ilişkinde denedin mi peki etkisini
Deletedmom3 Nur-12345 o esnada egzersiz olarak kasmaktan bahsediyorsun demi? Yapiyorum aklıma geldikçe bazen o esnada gelmiyor aklıma 🤣