Olivetti

Burcu33

kızlar mavisle konuşunca bayağı ateşleniyoruz ozledik. en sonunda
kelepçe✓
oyuncaklar✓
buz✓
sana kayganlaştırıcı ✓ (ama zaten selaleyim🤭)
bana geciktirici✓

dedi en sonunda😅 proteini daya bana, findigi fistigi daya boyle olmayacak diyor. doymuş bir erkek ama ozleyince daha cok istiyoruz💃🏻

Burcu33 guzelim internetten taktigi saate baktim bi kere 32 bin lira yaziyordu. ya ben durumu iyi biriyle flortlesmekten nefret ediyorum bilsem hic tanismazdim. ogrenciyim henuz :( ben asla ona gore bir sey bulamam :)

minikhanim şimdi maviş sana bir hediye alsa sen onun maddiyatinami bakacaksın Tutki baktın aaa bana 10 liralık yada 100 liralık birsey almış deyip ona olan sevgin azalacakmi Hayır tabikide dimi aynı şekilde senin alacağım şeyde mavise göre öyle olacak sen ne alırsan al onun icin çok özel olacak ve senden hatıra olarak saklayacağını ve onu her gördüğünde seni hatırlayacağına çok kıymet vereceğine eminim hediyelere böyle maddi düşünce yüklemek çok saçma bence ne alırsan al sen almış olacaksın ve ona göre çok özel bir hediye ilaçla sonuçta oda biliyor senin öğrenci olduğunu

minikhanim buz ne yapacaksınız canım 😂 birde oyuncaklar ne mesela ne gibi kullanacaksınız merak ettim

Burcu33 Hediye konusunda haklisin tabii canım. Yine de işte bi an dusuk hissediyorum elimde degil. :)

Ya biz geçen içimizde şehirlerimizin sıcaklığından söylendik. “İçime buz ittir diyormuşum” dedim birden. tepkisi “obaa” oldu sonra demin yazdiklarimi yazdi🤭 Yanıyoruz arkadaşlar…. Gobegimde falan eritebilir, buzu emdirebilir, içime ittirebilir :)
        İlk tanıştığımızda gezme konusu acildi ben kayboluyorum demistim sahip cikamazsin, en kotu kelepce takariz kaybolmazsin muhabbeti yapti. Dalga gectim bunla sonradan deli deli fanteziler diye. kizim sen cikarttin kelepceyi ben sakin sevisen bir adamdın aklima bunlari sokuyosun dedi🤭🤭
        Bir de anal tıkaç merak ediyor,ediyoruz daha doğrusu🙄 Ya bu adamla ne yasarsam yasayayim keyif aliyorum bundan eminim. yemek yerken, gezerken, sakalasirken, sevisirken..
        Sakin,soft sevdiğini soyluyor ama ben ayartiyorum galiba🙄 Ben de soft severim yerine gore ama orta şeker olmalı. minik minik operken yavasca girerken sertce sacimi da cekebilir mesela, ikisi de olmali iliskide.
        Gecen haber sitesi twit atmis “bakan mujdeyi verdi yerli milli kelepce geliyor” diye bana attı bu 🤷🏻‍♀️😛
        Alacağız sanıyorum ki 🤷🏻‍♀️ O gun sadece bir kez içime giren adamin bu kadar istekli olmasi.. ne biliyim :) ben istiyorum diye yalvardım yapmadı. Şimdi boyle :)

minikhanim hadi buz tamam 😂 kelepcede tamam 😂 ( kelepçeyi bizde denedik ama almadık evde var eşim polis 👮🏻‍♂️) ama anal tıkaç çok itici geldi yaa bilemedim 🤷🏼‍♀️

Burcu33 Başta bana da itici geldi ama sonra merak etmeye başladım. canım yanar diye korkuyorum sadece. Bakalim sevecek miyiz sevmezsem dokundurmaz bile :)

minikhanim adam sana yanıyor minik Napsın 🙂 patlama yaşayacak buluştuğunuz da 😁kelepçe güzel fikirmiş bu arada merakla bekliyoruz 😀

Olivetti valla ben de ona yanıyorum.. Gonlum hep onu ariyor :) Daha once boyle oyuncakli deneyimim olmadı hiç. anal için olan minik oyuncağı merak ediyorum dusundukce islaniyorumm. Onun da olmamış boyle hiç. nasıl olacak ne yapacağız bilmiyorum 🤭 beraber mi alacagiz o once mi alacak bu oyuncaklar kimde kalacak yahu😬

Burcu33 ben de ben de doğum gununde tesbihten çok bunlara sevinirse🤭 Deli gibi ozledim kucaginda olmak uyumak sevmek koklamak istiyorum onu.

Doğum gününe denk getirmem lazım bunun için de bir şey düşünmeliyim 🤦🏻‍♀️

minikhanim cok istiyorsa o alsın sen hiç o toplara girme işiniz bitince de hevesiniz geçerse çöpe atarsınız birde onları saklama stresi var 😆 veya işine yarayacak şeyler varsa sen alırsın 😀

@minikhanım
                  @Olivetti
                  @Burcu33
                  @Deletedmom1
                  Kızlar birşey soracağım. Biz eşimle toplam 8 9 yıldır tanışıyoruz evlendikten sonra birliktelik oldu ama nişanlılık sevgililiktede eşimde oral vs cinsel bi hayatımız vardı, herneyse sorun şu eşim evlendikten sonra oral yapmama izin vermemeye başladı 3 yıldır evliyiz 3 defa benim zorumla oral yapmışızdır ki kendisi 9 yılda 2 defa bana oral yaptı elleme parmaklama vs huyuda yok yani çok canımı sıkıyor bu yüzden sürekli mast yapmak istiyorum artık sıkıldım monoton monoton ne yapmalı akıl verin pls

Olivetti Asiri heyecanliyim yapmadigimiz sey kalmayacak gibi
                    😅🤤

Minimini Canım genelde sever erkekler oral? temizlik acisindan belki kendisine yapilmasini dogru bulmuyodur/sana yapmıyodur? Tertemiz de olsan bazıları öyle sevmez tatmak istemezler orayı. Konuşabilirsiniz, gun içinde zarf atabilirsin dilinin gezmesini istediğim yerler var diye falan.. 69denenebilir hiç yapmadım ama. kadın erkek herkes sever bunu rahatlatiyor cunku gevsiyorsun. Tertemiz mis koksun mutlaka.

demin bahsettigim gibi fanteziler deneyebilirsiniz. ben gobegimde buz erirken kendisinin asagilarimda olmasini hayal ettikce duramiyorum.. ama soz verdik dokunmayacagiz birbirimize dokunana dek. 😙
                    Mutlaka eşin de seviyordur hareket gelsin biraz fantaziye acik olun, tenha yerlerde arabada falan yapabilirsin

Minimini bir erkek neden oral sevmez şaşırdım valla seni nasıl boşaltıyor . Boşaltmıyor mu yoksa. Kendi işini görüp bitiren birisi mi