BeenNurhayat ben hep uzaktan takip ettim bu konuşmaları dayanamadım üye oldum o kadar haklısın ki
@minikhanim
adam demiş ki benim için cinsellik herşey değil ama kızı cinsel obje olarak görüyor
minik hanım bence sen farkındasın ama kendi zevkini düşündüğün için aldırış etmiyorsun cnm
yani ailen yaşantın nasıl bilmiyorum öğrenmek haddim değil ama bence bu yaptıkların hiç doğru değil canım :( kadın iffetini korumalı kendi nefsine hakim olmalıdır. Din dersi vermiyorum cnm yanlış anlama sakın beni sadece müslüman olduğunu düşünüyorum
Zina haram yapma. Evlenmek istiyorsan eğer o buluştuğun kişiyle ilk gün hiç birlikte olmayacaktın . Kendini öyle göstermeyecektin. Eve döndükten sonra eğer niyeti ciddiyse zaten geri arardı seni ve buluşmak isterdi
adam demiş ki benim hayatımda cinsellik 2. Planda. Asla değil belli. 1. Planda . Anlattıklarına göre yorum yapıyorum bebeğim beni yanlış anlama
ben olsam adamla görüşmezdim daha. Örnek veriyorum üniversitede bi hocam vardı. O kadar yakışıklıydı ki kaslar falan .. herkes hocam sizin dersinizde olmak büyük bi şans falan derdi. Okul bitti kimseye yazmayan adam bana yazdı. Buluştuk 2. De evine gittim. Beraber yemek yaptık film izledik ve uyuduk. Eli tenime asla değmedi. O kadar hoşuma gitti ki
onu çok istesem de kendimi tuttum. Yaptığım doğru muydu yanlıştı yani o eve gitmek onunla uyumak .. ne olacağını bilemezdim belki adam kötü biri çıkacaktı zorla birliktelik olacaktı vs.
eve döndüğümde bana daha da aşık olduğunu söyledi . Bi Mesajlar bi mesajlar görmen lazım . Taktik mi desem ne desem bilemedim ama işime yaradı. O kişi şuan nerde diye sorarsan yan odada ♥️ Mışıl mışıl uyuyor eşim oldu
mesela ona sordum dedim ki daha önce hiç birlikteliğin oldu mu ilişki anlamında. 3 - 4 defa olmuş öğrencileriyle değil tabi ki sevgilileriyle. Hiç evlenmeyi düşünmedin mi diye sordum onların amacı farklıydı falan dedi . Keşke sende birlikte olmasaydın falan diye pişman ettirdim bunu. İnsan evlenmeyeceği biriyle neden birlikte olur ki .
yani canım kısaca kendine yazık etme 🤗