Berlin Kızlar bide birşey sormak istiyorum ilişkiye girmeden ve banyodan sonra vücut kremi ve güzel kokması için ne sürüyorsunuz önerebilir misiniz? 2 senelik evliyim ama yeni evli gibiyiz 🤭
Ariel22 Kızlar sizden akıl almak istiyorum keşke buraya ses atabilsek de uzun uzun anlatsam kafam çok karışık
Ariel22 En yakın arkadaşım laf arasında sürekli seni özledim keşke sen gibi biri olsa hayatımda diyor ve biz 10 yıldır arkadaşız bu beni ürkütüyor
Ariel22 Sanmam çünkü erkek arkadaşım vardı o zaman ona laf ederdi ama o hiç bişey dememişti sizce ne olabilir çok aşırı korkuyorum
Guzay123 Nur-12345 merhaba canım yazdıklarınızı az çok okudum maşallah seks hayatınız çok renkli benim sorunlarım var belki bilgi paylaşımı yapabiliriz yardımcı olursunuz bana 🤗
Olivetti Guzay123 canım Bnm sorunlarını burada yazarsan hepimiz bildiğimiz kadarı ile yanıtlarız 🙂 post cok aktif değil bu günlerde ama hepimiz buralardayız çekinme
Guzay123 Olivetti merhabalar çok teşekkür ederim benim problemim orgazm olamama ne yazık ki ve bu 4 senedir bu şekilde 😔
zigoflavya Kızlar merhaba. Benim de kendimce sorunlarım var. Kendi kendime zevk alıyorum ama eşimle ilişki sırasında zevk almıyorum. Birlikte olurken hiç orgazm yaşamadım. 3,5 yıllık evliyim bu arada.
Olivetti zigoflavya kadınların orgazm olması uzun sürüyor eşin de erken boşalıyorsa o yüzden olmuyorsundur 3 yıllık evlisin ve eşinden zevk alamıyorsan bu işkence haline döner bş süre sonra 😕