Kızlar eşinizle unutamadığınız Seks anınız var mı☺️ Maksat muhabbet🥰 ben hemen anlatıyorum. Eşimle birlikte kayınvalidemin evinde yatıya kaldığımız bigün eşimi tahrik ettim😅annesinin evinde duş almak istemediği için sürtünerek seviliyorduk sonra biranda hızlanmaya başladı yataktan sesler gelince yavaşlamak zorunda kaldı😅 biraz sonra kapıyı kayınvalim çalıp oğlum kapıya biri vuruyo galiba bi bakarmısın diyerek içeri girdi 😂ah annem dedim içimde tabi anne bakıyım diyerek kalktı benimki 😂 içeri geldi diyo ah seks sen nelere kadirsin anneme rezil olacaktım😂 sonrasında yapıştırdı tabi beni duvara😅her kayınvalidemde kalışımızda yadederiz😂
Seks
Deleted2 canım onlar kendilerini beklesin😅kime ne bizden
- Düzenlendi
Deleted2 sende de kesin şahane şeyler vardır 😅sen boğa kadınısın🥰
Nur-12345 ahahahhhha cok iyi bayildim😂😂 evli olmadigim icin esimle bile anim yok sevgilimle de olmadi😂
Lalderiin canım 🤗inşallah zamanı geldiğinde senin hikayelerinide dinleriz🥰
Nur-12345 biz kocanla senin seks hikayeni forumda görmek zorunda miyiz bence hastalıklı bir ruh halin var. Bir de sormuşsun sizin var mi diye dinleyince hoşuna mi gidiyor anlamadım
Bayanozenn canım platformda ki kategoriye bakıp girmezsin 🤗 sen kendin bakmak istediğin için baktın şuan🥰
Nur-12345 hangi değişik böyle bir başlık altinda ne yazdı merak ettim tabiki hemcinslerimden bazen garip insanlar çıkıyor da 😌
cansuu hatırlanmayan seks 😅kulağa mantıklı geliyor aslında ama hatırlayacağın bi seks denemeni tavsiye ederim canım🥰
Deleted2 herşeyin ilki seksin ateşlisi diyoruz o zaman canım🥰😘
cansuu cansucum senin güzel hikayelerin var sanki😅
cansuu anlatmak istersen dinleriz belki bizimde deneyeceğimiz bir şeydir heyecan olur🥰
Nur-12345 valla bende çok varda anlatılmaz burada 🤣 linç yemek istemem.
Nur-12345 ya aslında tam öyle değil şimdi şöyle biz bir arkadaşımızın doğum günü için baya sahili dekore ettik sabaha kadar eğlendik falan neyse işte biraz sarhoşluk var ama tamda değiliz gibi o gün o yüzden hatırlıyorum.Neyse parti bitti saat sabahın 5′ı biz otele gittik.Çıktık odaya herşey tamam biz öpüşürken kapıdan içeri 2 tane teyze girdi ay çok utanç vericiydi ya bir öğrendik ki yanlış odaya girmişiz bizim oda yan tarafta olanmış girdiğimiz oranında kapısı aramınmış ondan rahat girmişiz.Sarhoşlukla ne yaptığımızı bilmiyoruz ki.Çok utanmıştım.😂🙈
Deletedmom3 anlatsan dinlerdik 🥰
cansuu ah teyzeler teyzelerimiz😂😅