Gamzelibayan her gece iliski yasiyormusunuz ne guzel😂😂😂😂Bazi annelerede kismet bu durum😄😄

Kızlar sizden akıl almak istiyorum keşke buraya ses atabilsek de uzun uzun anlatsam kafam çok karışık

En yakın arkadaşım laf arasında sürekli seni özledim keşke sen gibi biri olsa hayatımda diyor ve biz 10 yıldır arkadaşız bu beni ürkütüyor

Evet erkek yıllardır herşeyimi onla yapıyorum böyle davranışları değişince

Sanmam çünkü erkek arkadaşım vardı o zaman ona laf ederdi ama o hiç bişey dememişti sizce ne olabilir çok aşırı korkuyorum

10 gün sonra

Buralardan ne acep ses gelmiyor acaba😂😂😂😂😂Nerdesiniz Hatunlar😜😜😜

Nur-12345 merhaba canım yazdıklarınızı az çok okudum maşallah seks hayatınız çok renkli benim sorunlarım var belki bilgi paylaşımı yapabiliriz yardımcı olursunuz bana 🤗

Guzay123 canım Bnm sorunlarını burada yazarsan hepimiz bildiğimiz kadarı ile yanıtlarız 🙂 post cok aktif değil bu günlerde ama hepimiz buralardayız çekinme

10 gün sonra

Kızlar merhaba. Benim de kendimce sorunlarım var. Kendi kendime zevk alıyorum ama eşimle ilişki sırasında zevk almıyorum. Birlikte olurken hiç orgazm yaşamadım. 3,5 yıllık evliyim bu arada.

Olivetti merhabalar çok teşekkür ederim benim problemim orgazm olamama ne yazık ki ve bu 4 senedir bu şekilde 😔

Merhaba kızlar ya simdiden kusuruma bakmayin ama sizinle paylasmak istedigim bi sey var ben 1 senelik evliyim eşimle iliskiye her girdigimde surekli agri aci oluyorr 1 senedir hep bõylee birgün ağrısiz acısiz bi iliski geçirmemişim 3 aylik bebegim varr hic iliskiye giremiyorken hamile oldugumu öğrendim. Vajinismus olabilir miyim acaba ? Doktora görüncem diyorum ama en son hamileyken ebe alttan muayene edince kızlkk zarımın esnek oldugunu sõyledi. Ben ilk gecemde de kan gõrmedim õnceden de hic zaten iliskim kimseyle olmadi yardimci olun nolur kizlarr hic zevk alamiyorum hic ıslaklik olmuyorr kuruluk bi sekilde iliskiye giriyorum. Cok acı cekiyorum .😪😥

Gamzelii ıslaklık olmuyorsa zorlanırsın evet benimde bi iki sefer öyle oldu acıyor gerçekten, bebek yağıyla denedinizmi hiç?