Gamzelibayan her gece iliski yasiyormusunuz ne guzel😂😂😂😂Bazi annelerede kismet bu durum😄😄
Seks
Aysu111
😂😂😂 caan )) Amin
Kızlar sizden akıl almak istiyorum keşke buraya ses atabilsek de uzun uzun anlatsam kafam çok karışık
Gamzelibayan bendd her gun sandim kusuea bakm😀
En yakın arkadaşım laf arasında sürekli seni özledim keşke sen gibi biri olsa hayatımda diyor ve biz 10 yıldır arkadaşız bu beni ürkütüyor
Evet erkek yıllardır herşeyimi onla yapıyorum böyle davranışları değişince
Sanmam çünkü erkek arkadaşım vardı o zaman ona laf ederdi ama o hiç bişey dememişti sizce ne olabilir çok aşırı korkuyorum
Buralardan ne acep ses gelmiyor acaba😂😂😂😂😂Nerdesiniz Hatunlar😜😜😜
minikhanim naptın cnm verdin mi hediyeyi
minikhanim kendi resmini çok merak ettim şu an🤭
Kızlar merhaba. Benim de kendimce sorunlarım var. Kendi kendime zevk alıyorum ama eşimle ilişki sırasında zevk almıyorum. Birlikte olurken hiç orgazm yaşamadım. 3,5 yıllık evliyim bu arada.
zigoflavya aynı dertten muzdaribiz be canım
Guzay123 çok rahatsız ediyo bu durum beni 😞
Merhaba kızlar ya simdiden kusuruma bakmayin ama sizinle paylasmak istedigim bi sey var ben 1 senelik evliyim eşimle iliskiye her girdigimde surekli agri aci oluyorr 1 senedir hep bõylee birgün ağrısiz acısiz bi iliski geçirmemişim 3 aylik bebegim varr hic iliskiye giremiyorken hamile oldugumu öğrendim. Vajinismus olabilir miyim acaba ? Doktora görüncem diyorum ama en son hamileyken ebe alttan muayene edince kızlkk zarımın esnek oldugunu sõyledi. Ben ilk gecemde de kan gõrmedim õnceden de hic zaten iliskim kimseyle olmadi yardimci olun nolur kizlarr hic zevk alamiyorum hic ıslaklik olmuyorr kuruluk bi sekilde iliskiye giriyorum. Cok acı cekiyorum .😪😥