Seks
3k yorum nedir ya 🤣🤣🤣
Lalderiin kocalarımız neden kaçsın ? Bizim kocalarımız kaçabiliyorsa eğer sizinki de uçar gider. Hadi bizde kapı gibi nikah var sizde ne var fırfırlı 🤣🤣
EsrakkrgozZ cocugundan bahsediyosun
EsrakkrgozZ yok yok bahsettigin senin cocugun hem tavuk hem o.
EsrakkrgozZ ben de bi annenin babanın cocuguyum bana niye salliyosun? Defol git pis cocugunla ilgilen
Lalderiin babandaki paralarla bizi satın alabiliyordun ya ağzını toplaman için de bir miktar para iste gel bana ver ben seni çok güzel ağzını düzeltirim tatlım para peşin 🤣 seve seve ağız düzeltilir
AntisosyalMam o kisi bana agzini bozunca sikinti yok ama ben bozunca bana saldiriyosunuz eşit davranın
Lalderiin ben onla arandaki kavgaya karışmıyorum dün bana dediklerinden dolayı karışıyorum
AntisosyalMam siz de bana laf saydınız eeeeee ne yapalım yani
Lalderiin ah derin mi ismin bilmiyorum ama ah yani. Masum gibi gözüken şeytanlardansın 🐍
AntisosyalMam derin evet 🙈
Lalderiin bu kadar insana nasıl laf yetiştiriyorsun peki ? 🎤
AntisosyalMam zor oluyor ama napiyim hoşuma gidiyor, teşekkürler😂
Lalderiin linç yiye yiye bıkmadın mı kızım her postun altındasın heryerde senin yorumların ay sevgilimle şunu yapıyorum bunu yapıyorum falan 🤷
AntisosyalMam insanlar anlatıyor ben de anlatıyorum kendi tercihim linç mi yiyorum bilmem ben pek takmıyorum okuyup geçiyorum bazen yanıt veriyorum böyleeeeee
Selaam hanımlar bn grupda daha yeniyim bi kızım var ama bu konularda bayaa geriden geliyorum hele sohbetlerinizi okuyunca bunu daha net fark ettim eşim bana değer verir benim için çok uğraşır ama orgazm konusunda cok sıkıntıdayım çok geç oluyorum bunum için bir öneriniz var mı?🤦
Nur doğum yaptın mı merak ettim
Edannannesi_1 bende aynı sorundan muzdaribim çok geç oluyor benimki de eşim bana Nazaren 2 dak önce falan oluyor yada kendini sıkıyor çünkü o boşaldığı zaman ben organizm olamıyorum ne yapacam bende bilmiyorum