Deleted2 eşinin aşırı istekli değilse takviyeyi ver canım fındık ceviz pekmez harnup daya😅 her sabah 1 tatlı kaşığı harnup 1 öpücük sen bana lazımsın diyip aşka getiriyoruz canlarım🥰

Deren canım şimdi biraz ateşle zamanı gelmiş ver gazı şaşırt onu🥰

Deren canım bizde aynı okular açıkken çoluk çocuk ödevler bir sürü uğraşım oluyo eşimde mimar özel bi üniversite de derslere de giriyo oda aynı olduğu zamanlar oluyo diyorum bu iş böyle giderse aşksız kalacaz😅🔥 sevişmeden uyumayalım anlaşmadan ölmeyelim diyoruz 😅

Deren bizde çalışıyoruz karı koca canım bu bir bahane değil ☺️

Ya bence zaten bu cinsel dürtüler anlık olmalı. Biz nişanlıyken, eşimin bekar evine anne babası gelmişti kalıyorlardı. Biz birtürlü bir araya gelemiyorduk. Yine onlara davetli olduğum bir akşam. Yedik içtik eşim beni evime bırakacaktı,çıktık evden teras kattı. Aşağıya indik tam koridorun orada birden sevişmeye başladık. Biri kapıyı açsa rezil olacağız. Ama ne heyecan anlatamam. Beni evirdi çevirdi sevdiii👅 kısa oldu ama mükemmel bir heyecandı

Deletedmom3 tadını asla unutamazsın dimi😅tabiki bazı şeyler anlık olması lazım canım ama erkekleri kendimize alıştırmamız şart. İlerleyen zamanlar için ilk zaman nasıl başlarsa öyle gider🔥🔥🔥

Nur-12345 aynen kesinlikle ♥️♥️birde deniz kenarında oldu karanlıkta. O zaman daha nişanlı değildik. Üzerimize kar atıştırıyordu. 🤣🤣 hızlı ama zevkli. Valla ne anılarımızı hatırlattın varya.. Biz hiç birbirimizden kopmadık eşimle çok şükür. Çoluk çocuk heyecanımızı almadı bizden. Hep arzuladık birbirimizi

Ben yaz kış yatakta asla kalın bişey giymem mesela. Polarmış kadifeymiş hiç sevmem. İlk zaman eşim üşürsün kalın giy derdi ben hep senin ateşinle ısınmak daha güzel diye cevap verirdim üşüsem bile😅 o söz ona yeterdi beni sarıp sarmalar 😅bitane pijama çok beğenip aldım giydim baktı bu ne kalın pijama dedi oysaki ince sadece yarım kol ve dekoltesiz😅hemen çıkardı benim ateşim sana yeter dedi. Ta ilk zaman yapmıştım mesela bunu şimdi aynen devam ediyo😅

Deletedmom3 şahanesinizz en güzeli🔥😅🤗 insanlar alıştıkları şeyden çok zor vazgeçer👍 Umarım bi gün çocuğum olduğunda da aynı ateşle devam ederiz🥰

Nur-12345 aynı ben. Asla hiç bir zaman pijama giymedim. Hep gecelik giyerim hala. İnanırmısın eşimde bana hep kalın git der. Böbrek ağrısı az çekmedim bi yüzden 🤣🤣 sende bu işve cilve olduğu sürece asla heyecanınız bitmez. Herşey bence kadının elinde

Deletedmom3 canım masaj için çikolata yağı ve playboy un güzel yapları var onları kullanıyoruz👍Tavsiye ederim canım özel bölge için de afrodizyaklı ürünler tercih ediyorum🥰

Kızlarr size bi sorum olacak🕯 hiç eşinizi içinize alıp çıkarmadan uyuduğunuz oldu mu🔥ilişkinin olmadığı gecelerde

Belki bana seks ve şey düşmünü diyeceksiniz ama seviyorum napıyım😅