tugcebgdtl hoş geldin canım🌸şimdi yazını okudum. Kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin. Öncelik sen ve eşin. Ne zaman isterseniz o zaman herkese he de geç. Yada kocam beni büyütüyo sonra çocuğumuzu büyütücez de. Kime ne. Bunu içinde hiçç canını sıkma🥰

Nur-12345 valla artık çok bunaldım bazen o kadar çok stres yapıyorum ki kendime.Kendi annem bile çocuk diye beynimi üzülüyor resmen

tugcebgdtl eğer istiyosanız denemeye başlarsınız yavaş yavaş. Yok biz daha birbirimize doymadık derseniz ne güzel. 🤗önemli olan sizsiniz başkası değil

Nur-12345 haklısın kimseyede anlatamayınca dert oluyor böyle.Hayır birde cinsel hayatımız yok diye dedikodu bile çıkardı kayınvalidem halbuki çok aktif bir cinsel hayatımız var🙄

tugcebgdtl canım 9. Aylık evliyim. Ben çocuk luan düşünüyoruzzaten en az 2 yıkımız var. Birbirimize doymak istiyoruz. Olmuyo derken psikolojik. Ki artık tıp çok ilerledi aktif seks hayatın varsa devam olana kadar dene sonrasını hekimlere başvurursun🌸

Nur-12345 bencede sizin daha çok vaktınız var.evet canım psikolojik hep hamilelik odaklı olduğum stresli olduğum için böyle olduğunu düşünüyorum

tugcebgdtl eşinle konuş ve sıfırdan başlayın ilişkinize. Bu hem onu hemde seni mutlu edecekti. İlk zamanki gibi ateşli olun önce kendinizi biraz doyurun. Sonrasında çocuk düşünmeye başlayıp yumurtlama dönemlerinizi takip edin küçük oyunlar oynayın birbirinize. Kimseyi değil sadece alacağınız zevki ve kendinizi düşünün🥰

tugcebgdtl bu işin başı zevk 🔥 zevk almadan hiç bir şey olmaz bu işler görev değil çocuk da öyle 🤗 sen benim dediklerimi bi düşün canım bence ve yarın güzel mutlu bi güne uyan aşk dolu❤️🔥😅

Nur-12345 nişanlıyım başlarda biraz korkuyordum ilk gece hengamesinden ama şimdi korkmuyorum nedense belki de korona Vakası girdi ara unuttum bilmiyorum ama düğün de salonların açılmasına bağlı bakalım ne zamana olacak 🤷‍♀️

Nur-12345 peki ne önerirsin ortam mı hazırlasam napsam bayadır sadece düz ilişkiye giriyoruz fantezi yok aramızda💁🏻‍♀️

berfooo canım hiç dert etme haziran temmuz gibi açılacağını okumuştum sanki🤷🏻‍♀️ Önemli olan evlilik illa düğün ya da merasim değil. Nikahını kıyar geçersin evine. Sonra muhteşem bi hayat seni bekler inşallah🤗 ilk gecedende sakın kork inan muhteşem bişey sadece yavaş ve hissederek olmalı. Sonrasında sen bidaha olsun diye gün sayıyosun😅🔥

tugcebgdtl düz ilişki sakın🤦🏻‍♀️ Önce kendini hazırla sen şahane bi kadınsın mutlu olmayı hakediyorsun ve eşinide mutlu edeceksin. Sonra biraz cilve ekle kıyafet makyaj ortam sürekli onu istediğini hissettir. Şaşırt onu. Eğer ilk zaman yapamam dersen gece o uyuduktan sonra onu okşamaya başla sanki sende uyuyomuşsun gibi öp 🔥 bu işler böyle başlıyo canım yatakta ne kadar mutlu hayatta o kadar mutlusun🥰

Nur-12345 öyel bir derdimiz yok ikimziinde illa olsun düğün diye de malum aileler hevesli bu durumlarda 👯‍♀️O yüzden endişemiz olurda açılmazsa nikahla olacak bakalım artık günler gösterecek

berfooo aynen. Canım önemli olan sen ve eşinin mutluluğu geri kalan ikinci plana atılacak bunu zamanla göreceksin😅