Deletedmom3 Nur-12345 ya bu tabi kişiden kişiye değişebilir. Ben kolay orgazm olan biriyim. Eşime oral yaparken bile orgazm olabiliyorum. Göğsümü yaladığında,boynumuza aynı şekilde direk uçabilirim. Bence sende zevk alırsın . Aklının bir köşesinde dursun
Nur-12345 cansuu Deletedmom3 şeytan değil de ateşli diyelim😂 monoton bi eş değiliz sonuçta çok şanslılar😅
cansuu Nur-12345 iş için istanbula gitmişti bende baya hastane odası falan ayarladım doktorları ayarladım(aslında hemşire ve hemşireler ama neyse😂) biraz maliyetli oldu ama değdi.Arayıp cansu hanım kaza yapmış falan dedirttim ilk uçakla geri izmire geldi sonra hastane odasında hallettik işimizi😂
Nur-12345 Deletedmom3 ben hemen olamıyorum ama göğüs emmesine bayılıyorum. Her seferinde oluşan lekeleride çok seviyorum. Bunlar beni tahrik ediyo😅 arabada göğüsü deniycem bunu sevdim🥰
Nur-12345 cansuu cansucum sen bildiğin🔥sin. Çocuk evlenmek için tabi ısrar eder ben olsam ben direk yıldırım nikahı kıyarım😅ne hale getirdim kim bilir çocuğu😅
cansuu Nur-12345 beklesin azcık oda ya hazır değilim tam😂😂bide sen bana cansu dedikçe tuhaf oluyorum cansu benim göbek adım günlük hayatta hep tuğçe diyolar ama buraya cansu yazdım nedensizce😂😂
Nur-12345 cansuu bilemedim canım🤗iki ismimde çok güzel ama sen daha güzel 🥰 doğru yolda ilerliyosun canım🥰🔥edersin böyle
Deletedmom3 Nur-12345 . Evlenmeden 3 sene beraber olduk. Bekar evi vardi eşimin dili olsada konuşsa 🙈 sürekli farkli iç çamaşırı gecelikle giderdim buluşmaya. Evi terastı bağıra bağıra sevişirdik oda bende. Hala devam o heyecan çok şükür 🤲🤲