ALEV31 valla sizi anlamadım verdiğiniz yanıtlarıda okudum burdaki diğer kadınlar gibi değilsiniz

berfooo di mi bi farklı geldi yani nur abla, mervis abla gibi değil kullanıcı adında da 31 yazıyor ahahahahha gariiiip

ALEV31 diğerlerinden farklı geldiğiniz için dedim diğer başlık altlarında da verdiğiniz yanıtlar falan ondan söyledim

ALEV31 evet canım kimseyi inandırmıyorum kızım erkeğim diye sen ne görüyosan o😅kocam benim kadınlık duygularımı fazlasıyla doyuruyo kimseyi ikna etmeye ihtiyacım yok🔥🥰

Amin bebeğim 🤲🏻 Allah sağlıklı ömür verisn canım birşey daha sorucam çok uzun süre olmamış ama alışabildin mi evliliğe seks anlamında sormuyro bu soruyu sorumlularını falan ?

berfooo canım şöyle ki ben lise aşkımla evlendim hayallerimiz vardı. Yavaş yavaş onları gerçekleştiriyoruz. Alışma konusunda da eşim gerçekten fazlasıyla yardımcı ben mesela yemek yapmayı çok sevmezdim ilk zamanlar hiç sorun etmedi bende onu cinsel yoldan doyurarak idare ettim sonra yemek yapmayı öğrendim. Aşırı temizimdir mesela evin bazı kuralları vardır uymazsa ceza keserim😅kaynanam ve annemde aynı şehirde alışma sürecine onlarıda ekledim çok ayrı kalmadık yani. Gayet iyiyiz çok şükür. Bizim nişanlılık dönemi uzunda sürmedi ama tüm hayallerimiz sevgililik döneminden 😅🔥💋

berfooo sende korkma yani dediğim gibi bi erkeği yatakta mutlu edersen mutlu olamama gibi bi lüksün yok hep mutlu olursun

Nur-12345 inşallah bütün hayallerinizi gerçekleştirirsiniz bebeğim 🤲🏻Ortak noktamız varmış sneinle temizlikte üstüme kimseyi tanımamam ama yemek konusunda pek bilmem aç bırakmam ama doyurmam da gibi 😂 biraz aileler konusunda sorumluluğu insnaın artıyor gibi tedirginliğim o yönde eşimden dolayı değil