Deletedmom3 sizler linçlemezsiniz biliyorum 🥰🥰🥰 sinsiler var burada cok 😄
Seks
SSelinn çekinmene hiç gerek yok temizsen. ben ergenliğimde cildime uymayan pedler kullandım bu kararma yapmisti kasiklarima bembeyaz olmama rağmen. değiştirince zamanla azalmıştı.
beyazlatıcı kremler var. yine ergenliğimde ilk jilet sürmüştüm kapkara kötü ediyor o da. 3 yıldır ağdaya alıştırdım tüyleri aldırınca bebek gibi pespembe oluyor bunlara dikkat et☺️
hem sen de istediğini konuşabilirsin burada ✨
minikhanim ayy seni yerim bn yaa bundan snra bnde ağdayla alicamm kökunden temizler jilet cok kararma yapiyo😊
minikhanim sevgilim biraz bu konulara onem verdi icin bnde ona karsi kusursuz olmak istiyorum evlendimizde memnun olsun bnden gözu baska kadinlarda olmasin oyuzden temizligime dikkat ediyorummm
SSelinn aynen ağdaya dön. başta çok acır ama kurtulursun bu illetten. bir sure uzat oyle git pis hissetmene gerek yok. jilet ertesi gun cikariyor ve cok batiyor rahatsiz ediyordu beni.
ağda o kadar güzel ki. tabii o da cikiyor ama coktan hallediyor :)
SSelinn ilişkide de çok rahatsız olursun jilet ile. tamamen yumuşak bebek poposu gibi jilet yapmıyor çünkü. ağdadan ikinci gün harika oluyor. duşta once sabunla vucudunu ve ozel bolgeni temizlersin sonra sevdigin bir aromalı duş jeliyle miis kokutursun. öpe öpe doyamıyor adam sonra🤭
minikhanim ağdayı sadece ön tarafa mı yapıyorsun yoksa iç tarafa yanlara da yapıyor musun?😇 Ben iç tarafı jiletle alıyorum dediğiniz gibi kararma yapıyor ama nasıl kurtulucam bilmiyorum iç tarafa da ağda yapsam olur mu acaba
Deleted Her yere canım. oran için utanma ağdada iyi bir kuaföre alış hep git. Kadın zaten günde bir sürü görüyor açıp incelemiyor ne var yok diye işine bakıyor tak tak :) ben butun onum,ortam,arkam tamamen alt bölge için kuafore giderim. hatta onde kalan minik tuylerim için cimbizimi gotururum alır hep tertemiz. kendimizdense bir başkası daha güzel temiz alıyor.
minikhanim tavsiyen icin saol canim benimmm😊
minikhanim nasıl dayanabiliyorsun canın acımıyor mu iç tarafı aldırırken😰 Ama ben de deniycem bakalım madem güzel sonuç elde etmişsin
minikhanim lazere gideceğim ama oda kararma yapıyor muş acaba doğrumu
Deleted hiç kasma acıyacak bunun kuralı bu :) direkt aç bacaklarını koy kadının önüne o biliyor işini yormadan surup cekiyor direkt. pamuk gibi oluyosun sonra. ama bilen biri olsun oyle yeni elemana falan aldırma hiç morartır bırakır.
Ariel22 Lazer tecrubem hiç yok 😐 bu konuda fikir vermem yanlış olur. Ama maddi olarak musaitsen iyi bir yere, mumkunse tibbi kliniklere yaptır.
Kızlar bence jilet makine terk edin :( evet kolay geliyor ama minnak yerimizi mahvediyoruz jilet ile hep. pamuk gibi olun beyler bayılıyor öyle. siz bile bayılırsınız sizin sevmeniz önemli bu olayı. temiz oluyor bir kere💕
.
minikhanim teşekkür ederimm
Kesinlikle katılıyorum özellikle hijyene dikkat eden beyler ağdalı bölgeye bayılıyor 😁
Kızlar imkanınız varsa direk lazere gidin aşırı rahatlık 🔥ben üniversitede gitmiştim 9 seansta bitti. Şuan hiç tüy derdim yok tüm bölge de dahil mis gibi🌸🔥💋💋🔥🔥