Seks
Lazer kalıcı çözüm eğer iyi bir yere giderseniz. Evlendiğim günden beri eşim hiç tüy görmedi😅her zaman davetkarım lazer sayesinde🔥🔥
Deletedmom3 valla maşallah ablaya harikasın ben asla yapamam öyle
Kızlar bugün test yaptım çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silikti 😅eşime söylemedim daha ilk sizinle paylaşıyorum 😅eşim bu gecede birlikte olmak istedi sevişmeyle geçiştirdim. Ama uyku tutmaz oldu beni stres oldum sanki😅🔥😐🙄
Nur-12345 şöyle söyleyeyim ben seviyorum üst tarafta şekilli tüy bırakmayı. Nasıl anlatsam bilemedim. Keçi sakal gibi kısa ama şekilli. Arada bırakıyorum değişik oluyor. Alt kısım hep alinmiş tertemiz. Üstte bir kısım duruyor. Umarım anlatabildim 🎃
Deletedmom3 sen ve eşin bu durumu seviyorsa sıkıntı yok canım 🔥🔥
SSelinn ilk bir kaç almada zorlanıyorsun ama sonrası kolay. O kadar tek tük çıkıyorki bazen alt kısım inanamazsın. Zaten büyümeye müsade etmiyırum. Şeftali tüyü gibi oldu artık ince cansız ve seyrek
Nur-12345 silikse vardır hayırlı olsun canım😍😚
Deletedmom3 hayırlı olur inşallah canım önümüzdeki hafta giderim diye planlıyorum test yaptırmaya😐bide eşime söylemedim eşimle ilişkimiz devam ediyo ve içime boşalmak istiyo bi problem olur mu acaba
Deletedmom3 bide eşim hamile olmadığımı düşündükçe daha çok ilişkiye girip tüm spermlerini göndermek için tüm yolu deniyo hırs yaptı gibi😅
Nur-12345 ben 3 hamileliğimdede normal ilişkime devam ettim canım.eşim hep içme boşaldı. Herhangibir sıkıntı olmadı. Sadece zor pozisyonlara dikkat
Nur-12345 🤣🤣🤣🤣 klasik erkek
Deletedmom3 içimi rahatlattın canım 😅resmen 8 ayın acısını 1 haftda çıkardı 🔥🔥perişan etti benim gibi ateşli kadını😅🔥🔥
Nur-12345 birde şuna dikkat et ama canım eşin boşaldıktan sonra içine,o şekil yatma hamilelik boyunca,en fazla 5 dk sonra kalk temizlen. Sperm normal hamilelik olmasa bile içerde çok kalınca mantar yapma riski var. O sebeple boşaldıktan sonra fazla olanı temizlersen sıkıntı olmaz
- Düzenlendi
yagmurcan Günaydıın 🤗 şöyle hafif bir sofra hazırla.. Meyve-kuruyemiş-meze. 🍓Varsa eğer şarap. 🍷Loş bir ışık olsun. Güzel bir duş, mis gibi kok. Sonra saçlarını yap&makyaj. Kokularını sürün. Davetkâr bir geceliğini giy.. 🔥
Kapıyı açacağın zaman direkt yapış dudaklarına içeri çek hoşgeldin öpücüğü olsun 👩❤️💋👨 sonra kendini geri çek neye uğradığını şaşırsın. bir şeyler yiyip içince o yapışır zaten :) oncesinde o yerken omuzlarına,şakaklarına masaj yapabilirsin hafif. masaj dediğim ellerini gezdirmek. boyun-ense-kulak tarafına minik opucukler dilin değsin arada.. farkında olmadan tahrik ediceksin böylece.
minikhanim o kapı olayı olmaz be kuzum oğlum var