Sirius açıkça söyle sende Bnmki mi elle okşa yala diye . Karşılıklı olur bu işler

Sirius öyle tek taraflı olmaz canım onunda sana yapması gerekiyor

Minimini canım öz aman senin kocam sevmiyor öyle şeyleri başka bir nedeni yoktur

Kızlarr hepinizin merhaba diyerek başlayayım. Yeni katıldım aranıza🥰 2.843😶oku oku bitmedi valla sohbetiniz bol olsun ☺️ Böyle bir platformda bazı şeyleri açık konuşmak ve tecrübeleri yansıtmak gerçekten çok iyi olmuş. Bilenler, bilmeyenler, yeni şeyler öğrenmek isteyenler ve ilişkilerini canlı tutmak isteyen hanımlar için 🤙🏻
Ben de ‘kumralınız’ olarak katıldım aranıza diyelim🙃
22 yaşındayım ve öğrenciyim (hala🙄)😅
Ben de bazı anlarımı paylaşmak ve akıl almak isterim sizlerden. Erkek arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz vardı. Yani her gün muhakkak ya o bana gelir ya da ben ona giderdim. Çok güzel, heyecanlı, şehvetli cinsel hayatımız vardı🤤😍 her anlamda birbirimizi tatmin ediyorduk. O da ben de mutluyduk diyeyim. Aradan 2 ay geçti sanırım. Bazı kişilerden bazı duyumlar aldım. Yani meğer sevgilim sandığım kişinin bir ilişkisi varmış hem de yıllara dayanan😭 ben bunu öğrendikten sonra onunla ilişkimi bitirdim. Kapıma geldi köpek oldu ama asla affetmedim 🙅🏻‍♀️ ta ki bir gece sarhoş olana kadar 🤭 bir gece içerken bi anlık gazla onu aradım. Gecenin 3ünde bana geldi. Ağladım bağırdım çağırdım. Bana neden bunu yaptığını sordum vs o kızdan ayrılması için yemin ettirdim sonrasında o kafayla onun dudaklarına yapıştım 🙈Ah o gece🤤🤤 daha sonra yine hüsran ayrılmadığını öğrendim yani. Zaten belliydi ne telefonunu kurcalayabiliyorum ne de bir sevgi hissediyorum. Resmen artık sadece birbirimizi tatmin etmek için görüşüyorduk. Bir gün oturup iyice düşündükten sonra bunu kendime yapamadım. Tekrardan ayrıldım. Aradan2 ay geçti. Bi akşam onu merak ettim ve mesaj attım (yine dayanamayan ben) bana çok saçma bi cevap verdi çok sinirlendim numarasını sildim sonra gece 2 gibi aradı beni görüşmek için sonrasında geldi. Ama kafası güzel neler neler diyor bana. Unutamadığını beni, her şeyi mahvettiğimi, bize bunu neden yaptığımı vs (bu arada hala o kızla birlikte) sonra yaklaştı bana bende zor duruyordum zaten ona yapışmamak için 🙈🙈 karşılık verdim o gece yataktağa sığmadık yerlere düştük artık🤪 sonra yine her akşam görüşmeye devam.. yine ben bitirinceye kadar 😒 hala numaramı bile kaydetmemiş düşünebiliyor musunuz. Zaten bu yaşananların üstüne bu bardağı taşıran son damla oldu ve tamamen bitirdim. Birkaç ay oldu hiçbir şekilde iletişime geçmedim. O da aramadı zaten. Ama bir baktım geçenlerde numaramı tekrardan kaydetmiş 😖
ve ben de hala onu istiyorum maalesef 😢😢
ah o ten uyumu yok mu başka kimsede yakalayamadım ☹️ Napmalıyım kızlar akıl verin çok kararsızım ..

Sirius canım bence ilişki sırasındayken açık açık ona söyle hem tahrik eder ve yapabilir istemezse de sen kesin bir cevap almış olursun

kumral bence tamamen bitirmelisin yanı kusura bakma ama seni sadece ilişki için elinde türüyor gibi geldi bana kendine bunu yaptırma sen çok değerlisin ve kıymetini bilen biri seninse içine sinen biri çıkacak bekle

kumral
      Hoş geldin 😍 vayy o kadar mesajları okudunmu ?😂
      her şey güzel gidiyomuş 😍😍 ta ki sen o kızı bilene kadar, ondan sonrası mahv olmuş bence, onunla tekrar tekrar görüşmeğin, kızdan ayrılması için yemin ettirdin ama ayrılmamış 🤦🏻‍♀️
      @minikhanim sana benzetdim biraz :)

Deletedmom2

Deletedmom2 biraz atlaya atlaya okudum diyelim 😅
        aynen öyle canım ne unutabiliyorum ne de bir başkasını yerine koyabiliyorum hayatıma giren herkesi onunla kıyaslar oldum ve onda aldığım hazzı hiçbirinde alamıyorum 😔

kumral ben olsam asla görüşmem daha. Kendimi afedersinde kullanılmış hissedeirm

Burcu33 çok çokhaklısın Burcu ama bilmiyorum ya unutamıyorum sabah uyanıyorum aklımda gün içinde aklımda akşam aklımda bitiremiyorum kendi içimde maalesef :(

minikhanim anal tıkaç ne olduğunu merak edip inyetnetten baktım hemen gizli sekmeden hahaha kuzum ya bayıldım ama sipariş verememmm genelde evde olmuyorum kızımla anneme gidiyoruz geziyoruz falan. Ya da ne bileyim kapı sesini duymam falan kargo gelir. Gelince karşı komşuya bırakır karşı komşu eşimin teyzesi hahaha bide açıp bakarlarsa rezillik gagsjsbsha
            Ama çok hoşuma gitti eşimle dün birlikte olurken arkamı parmakladı en son uçuyordum
            Ya ben sert seviyorum ama eşim canımı acıtınca bağırıyorum ona yavaş diye. Ne bileyim saçımı çeksin istiyorum çekince acı çekmekten odaklanamıyorum sinir oluyorum çok dğeişik ama durum bu
            Acı duymaktan en zevk aldığım yerler ön arka ilişki onun dışında duymak hoşuma gider mesela ama uygulamada sıfırım önerin var mı

Monalisa ya evet bende öyle hissettim tabii
              Yaşadıklarımı bir başkası yaşasa asla müsaade etmem ne benim yaptıklarımı yapmasına ne de bu konuyu açmasına ama aşk bu işte neler yaptırıyor insana 😔

kumral yaaa kızımmm ayrılll seks her şey degill bunu kabul etmemelisin bence çok fazla boş ver

kumral duygusal birşey hissettiğin için işte ama karşındaki öyle değil. Ben hep derim biz ilişkiye girdiğimiz adamı tekrar tekrar istiyorsak kesin seviyoruzdur.bence insan sevmediği biriyle cinsle ilişkiye de giremiyor. O yüzden unut onu bence

kumral çok bağlanmışsın ama yapacağım tek şey yol vermek inan bus enin icin en iyisi

Sirius haklısın canımm sadece seks için değil yemek yapmalarımız konserlere gitmemiz ne bileyim yaşadığımız her şey işte :(

kumral kendine ve vücuduna gereken değeri ver ve o insanla bir daha görüşme ne olursa olsun . Ten uyumu falan bir yere kadar. Bak ben cok ateşli bir kadınım eski sevgilimle yakaladığım ten uyumunu asla eşimle yakalayamadım ama mutluyum yani bir şekilde oluyor zevk 10 dakika ama mutluluk bir ömür.

Olivetti benim de hayatıma yenileri alma vaktim gelmiştir belki de haklısın bundan sonrası da benim de yoluma bakmam gerekiyor