Ne olduğunu öğrenmek icin arama motoruna yazmaya korktum suan, biri uygun bir dille anlatabilir mi nasil bisey :P

Arslan60 tampon gibi çok ileri itmeyin, fazla ileri itmemek gerekiyormuş yani altındaki tutma sapı dışarıda kalacak. Bi de taktıktan sonra tam açıldığına emin olun. Acilmazsa sızıntı yapar.

Arslan60 nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bence kullanabilene mükemmel bir şey yani kullananlar adet olduğumu bile anlamıyorum diyorlar ama ben ne bileyim uygun bedeni bulmak onu kullanmaya alışmak cesaret edemiyorum hadi ucuz bisey olsa neyse de epey de pahalı yani alıp bir köşeye atmak olmaz. Bedeni mi uygun değil acaba yoksa tam yerleşmeyip vakum etkisi yapmiyo mu

Adet kabı bana tiksinç geliyor. Regl destek kilodu kullanan var mı peki?

roseriary bi videodada iyice ileri itin yoksa sızar yazıyordu ben ikisinide denedim yok yani yine sızma oluyor

Cicilibicili evet benim kuzenim kullanıyor yaz boyunca kullandı denize havuza rahatlıkla girdi ozaman bana demişti al diye beceremem diye almamıştım şimfi denemek için aldm yine beceremedm heralde bana uygun değil aldığım çünkü bunlarında çeşitleri ve bedenleri var

Ask_hosmus canım doktorlar vajina genişletmez diyor internetten bi araştır istersen tabi kullanıp kullanmamak tercih

Arslan60 aslında çok kullanışlı bir urunmus kullanan çok tanıdığım var ama bende beceremedim gerçekten

Arslan60 belki yanlış beden almışsınızdır. Doğum yapmış veya 25 yaş üstü kadınlar için daha büyük bedeni öneriliyor. Ya da muhtemelen tam açılmıyor takınca.