Sjkdbxldgr gizlibirisi01 boşaldiktan sonra hiç cikmadan nasıl devam edeyim içimde yok oluyor hissetmiyorum resmen eşimde boşalma sonrası agri yapıyor dokunmak vs. diyor
gizlibirisi01 Sjkdbxldgr Erkekten erkeğe değişiyor demek ki eşimde öyle olmuyor boşalsa bile 3-4 dk hala aynı 🤭 ama seni anlıyorum tekrar istemeni hiç bitmesin istiyorsun bazen 🙊🙊
Uykulupingue gizlibirisi01 benim eşimde aynı sizinki gibi prezervatifle korunuyoruz acaba boşaldıktan sonra git gel devam edince meni taşar mı kusura bakma açık sordum biraz canım belki bilgin vardır diye 🙉
Poncikanneee gizlibirisi01 Kız nasıl devam ediyorsunuz küçülüyor hemen bende deniyim dedim ama olmadı
gizlibirisi01 Poncikanneee Valla bizde devam ediyor 🙊 içimden çıkmasına müsade etmiyorum ben ileri geri hareket yapınca tekrar büyüyor 😂 twerk dansı yapar gibi kalçamı hareket ettirince hiç dayanamıyor 🫠
darkemm Sjkdbxldgr Sanırım ben bu konuda şanslı im çünkü bir defa len asla duşa girip uyumadık yani söyle dene duşa girmeden önce istekli olduğunu göster 😅
TombulHatun Uykulupingue üstten taşma ihtimali var boşaldıktan sonra devam etmemni tavsiye ederim yayılıyor çünkü 😂😂
Uykulupingue TombulHatun eyvah eyvah 🤦🏻♀️ deme gelde eşime anlat öyle şey olurmu özel üretildi onlar diyor 😂
TombulHatun Uykulupingue ya ne demek öyle üretildi insan bi bakar yayılmış mı yayılmamış mı ben baktım yayılıyor resmen eşime dedim seni öldürürüm 😂
Uykulupingue TombulHatun kız bende yayıldığını görünce dedim,bu sefer çaktırmıyor boşalınca devam ediyor nasıl sinirlerim bozuldu şimdi 😅