Poncikanneee gizlibirisi01 Kız nasıl devam ediyorsunuz küçülüyor hemen bende deniyim dedim ama olmadı
gizlibirisi01 Poncikanneee Valla bizde devam ediyor 🙊 içimden çıkmasına müsade etmiyorum ben ileri geri hareket yapınca tekrar büyüyor 😂 twerk dansı yapar gibi kalçamı hareket ettirince hiç dayanamıyor 🫠
darkemm Sjkdbxldgr Sanırım ben bu konuda şanslı im çünkü bir defa len asla duşa girip uyumadık yani söyle dene duşa girmeden önce istekli olduğunu göster 😅
Uykulupingue gizlibirisi01 benim eşimde aynı sizinki gibi prezervatifle korunuyoruz acaba boşaldıktan sonra git gel devam edince meni taşar mı kusura bakma açık sordum biraz canım belki bilgin vardır diye 🙉
TombulHatun Uykulupingue üstten taşma ihtimali var boşaldıktan sonra devam etmemni tavsiye ederim yayılıyor çünkü 😂😂
Uykulupingue TombulHatun eyvah eyvah 🤦🏻♀️ deme gelde eşime anlat öyle şey olurmu özel üretildi onlar diyor 😂
TombulHatun Uykulupingue ya ne demek öyle üretildi insan bi bakar yayılmış mı yayılmamış mı ben baktım yayılıyor resmen eşime dedim seni öldürürüm 😂
Uykulupingue TombulHatun kız bende yayıldığını görünce dedim,bu sefer çaktırmıyor boşalınca devam ediyor nasıl sinirlerim bozuldu şimdi 😅