Merhaba forumun sessiz gülleri 🥲
Güncellemeden dolayı ortalık baya sessizleşti sanki.
Neyse konuya gelelim. Daha önce post açmıştım kendimi bildim bileli yanlış jilet kullanımıyla genital bölgemdeki tüyleri kalınlaştırdım nasıl kurtulabilirim diye. Lazer gittim 8 seans incelme bile olmayınca bıraktım. Ağdaya asla cesaret edemiyordum çünkü hassas bir bölge ve tüyler aşırı kalın yani bir yane kökten 5-6 tane kalın tüy çıktığını düşünün o şekil. E evliyim her gün tıraş olmak artık yordu vallahi kusmak istiyordum son zamanlarda. Sonunda topladım cesaretimi ve eldivenle hallettim bu işi 🤓 zaten bir kez kurtulmaktı mesele sonrasında da ağda yapmaya başladım 🥲 ay allahim ya müthiş bir şey anlatamam biliyorum ki bundan muzdarip kişiler vardır fikir olsun istedim.

rafadanyumurta Bende sarı tüylerimi tüy dökücüyle siyah ve kalın yapmıştım ta ki üniverstede bir arkadasım beni zorla ağdaya götürene kadar .. iyiki gitmişim 9 yıldır ağda yaptırıyorum ve artık okadar az ki eldiven çok korkunç geliyor bana ama biryerden başlamanız güzel jiletin o kalıntısı ertesi gün çıktısıı ayyy çok zor

Milena32- Neee boncuk ağda mı 😬 bir kere kullandım lanet ettim normalde hızlıca yaptığım ağda bana işkence oldu. Ya ben uygulayamadım ya da marka sıkıntısı. İlk krem kullanıyodum tüy dökümü ama adı dökücü 😅 hepimiz biliyoruz ki tüyleri kırıyo. Aynı şekilde arttı ve kalınlaştı pembe ağdaya başladım küçük paket. Çok rahatım

Ananasss kesinlikle ya bunca yıl bu görüntüye nasıl dayanmışım diyorum şu an. Bebek poposu gibi oldu müthiş 🥲 eldiven bana kolay geliyor niyeyse ya pıt pıt. Çıktıkça hemen alıveriyorum mesela duşta falan

• MSM bunu yanıtladı.

rafadanyumurta Yok canım epilla diye bir marka gratis gbi yerlerde yok. Aşırı memnunum küçük kutulu pembe ağdasından. Kazanlı kıvamı da çok iyi benim konforlu kullandığım tek ürün

rafadanyumurta ya lazerde doğru cihaza gittiysen mutlaka etki ederdi benimde öyleydi 1 kökten 4 5 tane ve simsiyah kazık gibi kıllar 😂 yaklaşık 12 seans lazerle bitti 4.5 senedir genitale 1 kere gittim oda düğünden bir ay önce tek tükler kalmıştı doğum yaptım yine de çıkmadı çok şükür. Bu arada ben kendimim bildim bileli annem eldiven kullanır ve bitti denecek kadar azaldı diyor

TombulHatun Tombulcum açıkçası o kadar para verdim herhalde doğru cihazdır diye düşünmüş olabilirim o kadar paraya o işte sahtelik olacağını düşünmedim:D valla sahteyse de bilmiyorum inan ama dökülmedi ya 🥺 tekrar riske girip lazer gider miyim bilmiyorum şu an ki durumdan memnunum bakalım 😅

rafadanyumurta Ya bu eldivenile annem bütün kıllarını bitirdi ama ben yaşından dolayı sandım. Gerçekten faydası var mı?

ZRaporu var var benim annemde bitirdi neredeyse bekarken bende bir dönem aldım baya inceltti ama bende mübarek o kadar çoktu ki mecbur lazere başvurdum 😂

ZRaporu ya sarıysa belki ondan 😂 eldiven dene ama kökünden tutarak çek daha az canın yanar 😉