TombulHatun ben hiç anlamadım ya
Bir arkadaşım için soruyorum
Cicekliperde boşver boşver anlamaya çalışma 🤭
TombulHatun o kadar karışık diyorsun 😂
Cicekliperde ven hepinizin yerine yanıtladım anlamaya çalışıp yorulma 😘
prensesdiana Pesini birakmayin bence esinise norml davranin yani o konuyu unutmus fbi yapip yinede takipte kalin.Ayni hastanede 20.dk tlfnda ne konusmuslr yuz yuze konusmamislr yani tlfnda konustuysa o an muaitti demk esin kizn yanina gidebilrdi tuhaf yani.
prensesdiana uc saniye dedıgın zaman da da belkı de beklıyorum deyıp kapatıyordur buluşmak ıcın hani ben surdayım hastanenın oraya gel dıyodur .: umarım biz yanılıyoruzdur
- Düzenlendi
bitterdelisi24 yani her gece aynı yerde çalışıyorlar bir kaç saniye o anlama geliyor bencede kantindeyim surdayim gel gibidir herşey ortada da zaten delil yok tam kanıtlayacak inkar ediyormuş
Leylimley evet öyle
TombulHatun teşekkür ederim tonbulum 😘
prensesdiana inanmak istedıgıne ınanıyor arkadaşın.. resmen aralarında bırsey olmus yani aksi olsa silmez yada rahat davranır yalvarmaz. Biri benı haksız yere suçlasa umrumda olmaz ama yalan söyleyen insan belli edıyo kendını
bitterdelisi24 evet doğru diyorsun bir daha olsa son olur zaten öyle umuyorum
prensesdiana şimdi şöyle ki hastane ortamı çok lacka bı ortam . Kimin eli kimin gotunde belli değil. Arkadaşına söyle dikkat etsin. Kız kuyruk sallamış ne işin var tesisatçı mi yok ta bunu çağırıyor. Demek ki samimiler. Yalan olan yerde her bok döner. Bı oros*unun yeminine bı de Yalancının yeminine inanmam.
- Düzenlendi
Yokdahanelerrr ne güzel özetlemişsin🤣biri o*** biri yalancı