Ecoss123 hahahahahaha valla aynen öyle sürekli konusma yapıyor kaldıralım onu diye

Rouge anlasma imzalayın 1 gün duracak bir gün kalkacak diye orta yolu bulmuş olursunuz ikinizinde gönlü olur 🤣🤣🤷‍♀️

Ecoss123 demi suan sinirlisin galiba ona 🥲bu arada postun güzel daha cok yorum gelmeli yazık olmus ben begendim

Rouge ay evet biraz 🙄 olsun yazanlarla muhabbet etmek de güzel bide ben yeniyim buralarda bakalim biraz zaman geciriyim de toplaniriz belki cok cok 🤩

Ecoss123 bende çok yedim küçükken hele rahmetli babaannem şekerli su yapar içine ekmek doğrar yedirirdi bize kendide yerdi

Ecoss123 bende küçüklükten alışkanlık banyodan sonra hep gelirdim annemin önüne saçlarımı ona tarattırırdım annem vefat ettiğinde 23 yaşındaydım ve hep o taradı sonra vefatından sonra bikaç kere babama dedim sen tarasana diye oda taradı ama eski tadı yoktu (babam tararken çok acıttı saçımı☺️) tabi sonra kendim taramaya başladım o alışkanlıkta bitti gitti😊

Ecoss123 postu okuduğumdan beri düşünüyorum benim hiç alışkanlığım yok yıllardır devam eden 😞 sadece yalnız kalmak istediğimde yaptığım şeyler vardı huzur bulmak için her şehirde farklı bir yer seçerdim kendimi iyi hissettiğim oraya gider kulaklıkla müzik dinlerdim. şuanda kendimi öyle zamanlarda iyi hissettiğim yer de yok

Ecoss123 uyurken hep küçük bir yastığım vardır ona sarılarak yatarım. Nerde olursam olayım küçük bir yastığa sarılmadan yatamam.

Hayall benimde kokulu battaniyem vardi bana kokuyor gibi gelirdi hep onu koklayarak uyurdum sonra annem bi gun makinaya atmis saatlerce basinda aglamisim sonrada zaten bir daha eskisi gibi kokmadi makinadan cikinca

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.