Pullubiber çocukluğumu hatırlıyorum. Annem yeğenlerini benden daha çok koruyup kolladığı için üzülüyordum.
Yeğenlerine nasıl hitap edersiniz
Cicekliperde kendime engel olmaya çalışacağım. Çocuğumuz olduktan sonraki tavırlarına ve bu aşırı davranışları beni etkiliyor mu ona bakıcam.
buzdankalpler elinde bile büyümüş olsa bu hem anne hem babaya hemde kendi çocuğuna saygısızlıktır
Ben genelde teyzem civcivim halam kuzum balım böceğim derim anne ve babanın yeri ayrıdır kendi çocuğumada dedirtmezdim sanırım öyle çocuk söyleyebilir ama biz bunu düzeltmemiz gerek
buzdankalpler o zaman farklı olur emin ol
Eskobar aynı mantıktayız. İleride çocuğumuz olduğunda nasıl davranacak ne yapacak göreceğim benim de konuşmam tavrım buna göre şekillenir. Bugün tek uyarım bu tavırlarının çocuğun öğrenmesi gereken sınırları öğrenemeyecek olmasından korktuğum yönünde. Bizim yatak odamıza çok normalmiş gibi girebiliyo ve ailecek çocuk işte boşver diyebiliyorlar ailecek derken kocam dahil. Benim çıplak olmam vs umurlarında değil. Bunu hatırlattım. Çocuk aklı neyi nasıl kavrar anlayamazsın. Sinirlendi haliyle ama bişey demedi. Neden kızım diyosun vs demedim tabi. Şuan demem ama ileride olur da çocuğumuz olur ve babasının yeğenlerine olan davranışları yüzünden çocuğumun yüzüne tebessüm yerine üzüntü düşerse o zaman eyvah nasıl parçalarım onu kim bilir.
buzdankalpler yanlış hatırlamıyorsam eşin yatak odanızı misafire vermek istiyordu sanırım aile arası mahremiyetin umrunda olduğunu pek sanmıyorum
Eskobar çok doğru hatırlıyorsun canım. Kendi aralarında sevgi gösterilerini o kadar abartıyorlar ki bazen sırf dışarıya gösteriş mi yapıyolar yoksa samimiler mi anlayamıyorum bakakalıyorum. Detay versem yok artık dersin.
buzdankalpler inşallah orta yolu bulursunuz
Eskobar inşallah canım 🙏
buzdankalpler canım söylediklerinin benzerini yaşadım,eşim kuzeninin çocuklarına öyleydi kayınvalidem ne paralar harcardı onlar için,eşimde alır evlerine götürür çocuklarla oynar,yedirir içirir anneside oda gece uyumazdı çocuklara bakardı,kuzeni keyif yapardı evinde,baya sinir oluyordum ama hiç karşıma alıp konuşmadım aksine duymadım görmedim resim video gösterdiklerinde tebessüm ettim başka işim varmış gibi meşgul oldum açıkçası görmezden geldim,evlendik bi süre devam etti çocuğumuz olunca ikiside ondan başka kimseyi görmüyor geçti yani demem o ki kayıtsız kal çocuğun oluncalara kadar ince düşünme eğer olunca böyle devam ederse o zaman konuşursun
Uykulupingue ay inşallah dediğin gibi olur. Ama bazen sinir oluyorum hele telefonda canım kızım diye kayıtladığını gördükçe. Çocuk falan lazım değil ona canı kızı, biricik kızları var zaten diyorum bakıyorum saçma saçma düşünceler başlıyo dur diyorum kendime saçmalama
buzdankalpler ne kadar saçma sapan şeyleri takıyorsun ya. Ben de yiğenime kızım diyorum güzel kızım. Vs. Hatta yiğenimin annesi de benim kızıma kızım diyor. Annecim diyor sen de şunu ister misin vs vs . Asla da rahatsız olmuyorum. Kendi kızına bivşey alsa benim kızıma da alır. Keza ben de öyle. Ne oldu şimdi kızımın psikolojisi alt üst mü oldu vaah
aybukem olayı net anlayamamışsın. Çocuğumun yanında sürekli yeğenlerini pışpışlayıp kızlarım diye severken kendi çocuğunu arka plana atarsa her seferinde 1 2 seferlik kalmazsa evet etkilenir. Sevgi gösterisinde abartıya kaçtığı için bu durumun yaşanmasından korkuyorum. Size daha da izah edemicem. İster anlarsınız ister anlamazsınız sizin tercihiniz
buzdankalpler yoo kesinlikle iyi izah ettin. Tabi ki kızını ihmal eder 2. plana atarsa o zaman durum başbaka. Yetişkin bi insan bile etkilenir. Çok haklısın
aybukem kendimi açıklayabildiğime sevindim. Dereyi görmeden paçayı sıvamayım belkide şuanki hallerden kendi kendime kuruntu yapıyorumdur. Çocuğumuz olunca değişir inşallah öyle olur
buzdankalpler dediğim gibi içten seviyor demekki kendi çocuğu olunca herkesin önüne koyar merak etme,umursama başka şeylere yönel aklına gelince
Uykulupingue şuan dikkatimi başka şeylere çevirdim güzel şeylere ❤️
buzdankalpler evladım kızım oğlum teyzem halacım ne eserse aklima
buzdankalpler Birazmı bence baya abartmışsınız heralde derdiniz yok dert edinmeye çalışmışsınız gibi bişey olmuş bu durum