buzdankalpler yanlış hatırlamıyorsam eşin yatak odanızı misafire vermek istiyordu sanırım aile arası mahremiyetin umrunda olduğunu pek sanmıyorum
Yeğenlerine nasıl hitap edersiniz
Eskobar çok doğru hatırlıyorsun canım. Kendi aralarında sevgi gösterilerini o kadar abartıyorlar ki bazen sırf dışarıya gösteriş mi yapıyolar yoksa samimiler mi anlayamıyorum bakakalıyorum. Detay versem yok artık dersin.
buzdankalpler inşallah orta yolu bulursunuz
Eskobar inşallah canım 🙏
buzdankalpler canım söylediklerinin benzerini yaşadım,eşim kuzeninin çocuklarına öyleydi kayınvalidem ne paralar harcardı onlar için,eşimde alır evlerine götürür çocuklarla oynar,yedirir içirir anneside oda gece uyumazdı çocuklara bakardı,kuzeni keyif yapardı evinde,baya sinir oluyordum ama hiç karşıma alıp konuşmadım aksine duymadım görmedim resim video gösterdiklerinde tebessüm ettim başka işim varmış gibi meşgul oldum açıkçası görmezden geldim,evlendik bi süre devam etti çocuğumuz olunca ikiside ondan başka kimseyi görmüyor geçti yani demem o ki kayıtsız kal çocuğun oluncalara kadar ince düşünme eğer olunca böyle devam ederse o zaman konuşursun
Uykulupingue ay inşallah dediğin gibi olur. Ama bazen sinir oluyorum hele telefonda canım kızım diye kayıtladığını gördükçe. Çocuk falan lazım değil ona canı kızı, biricik kızları var zaten diyorum bakıyorum saçma saçma düşünceler başlıyo dur diyorum kendime saçmalama
buzdankalpler ne kadar saçma sapan şeyleri takıyorsun ya. Ben de yiğenime kızım diyorum güzel kızım. Vs. Hatta yiğenimin annesi de benim kızıma kızım diyor. Annecim diyor sen de şunu ister misin vs vs . Asla da rahatsız olmuyorum. Kendi kızına bivşey alsa benim kızıma da alır. Keza ben de öyle. Ne oldu şimdi kızımın psikolojisi alt üst mü oldu vaah
aybukem olayı net anlayamamışsın. Çocuğumun yanında sürekli yeğenlerini pışpışlayıp kızlarım diye severken kendi çocuğunu arka plana atarsa her seferinde 1 2 seferlik kalmazsa evet etkilenir. Sevgi gösterisinde abartıya kaçtığı için bu durumun yaşanmasından korkuyorum. Size daha da izah edemicem. İster anlarsınız ister anlamazsınız sizin tercihiniz
buzdankalpler yoo kesinlikle iyi izah ettin. Tabi ki kızını ihmal eder 2. plana atarsa o zaman durum başbaka. Yetişkin bi insan bile etkilenir. Çok haklısın
aybukem kendimi açıklayabildiğime sevindim. Dereyi görmeden paçayı sıvamayım belkide şuanki hallerden kendi kendime kuruntu yapıyorumdur. Çocuğumuz olunca değişir inşallah öyle olur
buzdankalpler dediğim gibi içten seviyor demekki kendi çocuğu olunca herkesin önüne koyar merak etme,umursama başka şeylere yönel aklına gelince
Uykulupingue şuan dikkatimi başka şeylere çevirdim güzel şeylere ❤️
buzdankalpler evladım kızım oğlum teyzem halacım ne eserse aklima
buzdankalpler Birazmı bence baya abartmışsınız heralde derdiniz yok dert edinmeye çalışmışsınız gibi bişey olmuş bu durum