Sokaklambasi Evet 6.aydan sonra düzene giriyormuş hormonlar emzirme döneminde gidilebiliyormus
Emzirme Döneminde Lazer
Ven-us teşekkürler
Sokaklambasi emzdirme dönemin de önerilmemesinin sebebi hormonlar dan dolayıdır çünki bu şekil giderseniz lazere tüylürinzi bittmez yani önerilmiyor
Mtbaby 3-4 ay sonra tekrar düşüneyim madem
Lavinia_ evet biliyorum sebebini. Ama emzirme sonlanana kadar değil de belli bi dönemden sonra hormonlar normale döner diye düşünüyorum. Yanlış bilgi de olabilir bilmiyorum 😅İki aydır regl oluyorum düzenli gidiyo suan. Biraz daha bekliycem yine de teşekkür ederim 🧚♀️
Sokaklambasi doğum dan 6 ay sonra gide bilirsiniz ama
Lavinia_ bi arkadaş daha 6 ay demiş evet azicik daha bekliyim o zaman suan 4.5 ay oldu
Postu hortlatmaya geldim 🤓 baya geçmiş üzerinden, ne oldu, yaptırdınız mı?
melebek hosgeldin ndjdkdkd yok yaptirmadim daha bu cuma randevum var. Bu postu acitigimda gidip bi yerle anlastim ama bebem 1.5 yasina geldi anca gidicem 😂
Ahahhahahha ben de yılını doldurayım bari 😂
melebek Reglin falan normale donduyse git kız bdjdkd ben korkumdan gitmedim cok aciyomus 🥹😂
2 aydır düzenli görüyorum, hamilelikten önce de bikaç seans gitmiştim lazere ama sütü etkiler mi, hormonlarım düzeldi mi, doktorum ne söyler… kafamda deli sorular 🥲
Bir de evet, acıyor ama ağdadan bin kat iyi. İlk seans bile uzun süre götürüyor. Ayrıca ablam uyuşturucu sprey sıkıp gitmiş, “hiç hissetmedim” dedi daha bugün 🙌🏻
melebek lazerin emzirmede kanitlatmis hicbi zarari yok. Sutu falan da etkilemez ☺️😘 tek sorun hormonlardan dolayi tuylerin tekrar cikma ihtimali. Kac aylik bebegin? İki aydir regl oluyosan bence biraz daha bekle tam bi normale donsun herseyin.
Hamilelikte de kanıtlanmış bir etkisi yoktu ama doktorum önermemişti. Bebişim 7 aylık oldu. Biraz daha bekleyip giderim o halde 🙃