buzdankalpler konuş o zaman bacım bu durumu kızların babasını da rahatsız edeceğini söyle, devirin artık çok değiştini herşeyin yanlış anlaşılacağını senin bile rahatsız olduğunu söyle niye kendine sorun yapıyorsun ağzına geleni say bırak o sorun yapsın
Nedir bu yeğen aşkı
buzdankalpler Eski eşimle ilk kırılma noktamız yeğeni meselesiydi. Ona dışarı çıkalım derdiö bana işim var diyip gidip yeğeniyle gezerdi ve ben bunu sosyal medyadan öğrenirdim sürekli. Onunla yemeğe çıkardı herşeyi onunla yapardı. Bunu dile getirince de kıskanç eş oldum. Yeğeninden kıskanılırmıymış. Evliliğimin bitmesindeki en büyük neden yeğenidir. İkisininde Allah belasını versin diyorum tekrar. Kıskanıyorsan haklısın bacım. İnan bu yeğen meseleleri hiçte hafife alınacak konular değil.
Yasak_elma vallaha benim geldi. Bu kadar kızım kızım demesi hayra alamet değill. Bence o kız bunu araştırsın yani..
buzdankalpler sizi ikinci planda tutması tabi ki çok kırıcı ve soğumaya neden olan bir durum ve genellikle yegenleriyle yaşamış onların bebekliklerine ve buyumelerine bekarken şahit olmuş her erkekte böyle saçma bir bağlılık var benim eşimde aynı böyleydi ama ne zaman ki kendi çocuğumuz oldu ve yeğenleri büyüdü herşey olması gerektiği gibi sırasına göre şekillendi eşinizin o anda öyle davranması kesinlikle yanlış ama bence burada kurulan senaryolar da fazla abartılı 5 yaşında ki çocuktan bahsediyoruz evet bir çok kötü şeyi duyuyoruz ne yazık ki güven duygumuz yerle yeksan olmuş durumda fakat ben bütün yorumlarınızı okudum bence öyle art niyetli bir durum yok ortada ve olmasında inşallah 🙏
Bsrkaya Yani bi baba gibi sevmesi acabaamı dedirtmiyor degill🤔🤔
buzdankalpler Bnece sen bi DNA testi iste canım bu işin icinde bi bit yenigi var
Bende çok çektim yeğen konusunda. Ya yeni evliydim 1 ay yoktu eşim venden sürekli birşeyler istiyordu su olsun vs. Kız yeğeni hemen benden önce koşar su elimden alır dayısına verirdi ben ilk başta ses etmedim böyle devam etti kızdım tavrımı koydum kıza laftan anlamıyor salak. 14 yaşında kendisi neyse pikniğe gittik ailecek eşim infaz koruma memuru piknikten sonra ise gidecekti eşim benden ayakkabısını temizlememi istedi ben bilmiyom salak yeğeni arkamda sinsi sinsi bizi dinliyor geldi beni bir itti az daha çukura yuvarlanacaktim. Eşime bahsedince bunları çocukla çocuk olma. O benim yeğenim falan ya sen öyle bakmiyorsun da yeğeni dayı gözüyle bakmıyor gerçekten çok sinir bozucu ya eşimin hırkasını üstlerini kokluyordu yaa cidden Bendemi tuhaflık var bahsedince.
Yasak_elma çocuğumuz yok bir ara sordum ister misin diye daha erken demişti
Bsrkaya aylar önce abartı yaklaşımları bu ihtimali evet aklıma getirdi yok artık sanki kendi kızı dedirtiyodu ama öyle bir durum yok ailesinden uzakta yaşıyodu zaten bekarken
buzdankalpler benim eşimde hep ilk evlendiğimiz zaman Allahım sürekli Fatma’nın benim kızım o benim çocuğum benim kızım diye hatta nişanlıyken Buda benim kara kızım dedi cidden onun çocuğu sanmıştım hep çocuk bizde kalıyordu kendi çocuğu oldu ama evladını öyle çok seviyor mu pek sanmam😒😒
hangi husumetten yeğeni oluyor amca mı dayı m?
Bayangranger yeğen sevilir ama dozunda sevilir herkesi nereye koyacağını bilmen lazım. Birkaç aydır ağzından canım kızlarım diye bişey çıktığı an dinlemeyi bırakıyorum. Biliyorum yarım saat onları anlatıcak kızlarım da kızlarım diyecek buna artık tahammülüm de kalmadı zaten. Benden uzak kaldığında sanmıyorum beni bu kadar özlesin dönerken karımı görücem deyip çocuk gibi sevinsin. Bir dönem evet kıskandım yeğenlerini yalan değil. Kıskançlık bitti artık rahatsız huzursuz olmaya başladım. Bu yaşıma kadar ne zaman bir yerde bir şeyden rahatsız olsam o konuda beni haklı çıkarak bir şey mutlaka olmuştur
Okyanusunkalbi dediğiniz gibi yeğenleri gözünün önünde büyümemiş canım. Bir ara onların büyümesini göremediğinden de dert yanıyordu sanki öz babası da ilk adımları baba deyişini falan kaçırdı
Yasak_elma birkaç ay önce aklıma geldi ama sonra kendime saçmalama kadar da değildir dedim
Kendihalinde dayısı
Linam yuh ay allah korusun. Zaten o çocuk ne olcak demeleri bile saçma çocuk olabilir ama yanlışını düzeltmezsen ikaz etmezsen ne olacak bu çocuklara. Eşimin yeğeni odama daldı neredeyse çıplağım giyiniyodum çıkmak bilmedi eşim zorla çıkardı kız kapı deliğinden bakıyomuş yenge görüyorum seni diyo elim ayağım titredi nefes alamadım eşim geldi abartma çocuk o dedi. Oldu çocuk o diyelim sapık gibi büyüsünler. Ertesi gün söyledim hepsine bu çocukları ben değil siz uyarıcaksınız ben uyarırsam ağlarlar. Eşimin koymak istemediği sınırı zorla koyuyo gibiyim
Ozge49595 sizin çocuğunuzun duygularını düşünemiyorum bile. Kesin kıskanıyodur babasını neden beni böyle sevmiyor diye
buzdankalpler Bence gene gelsin ben kıllandım açıkcası.Bu devirde herkesten herşey bekler oldum ben artık
Yasak_elma ayy gerçekten yorumları okuyunca şaşkınlıkla okuyorum böyle dayı yiğen sevgisi varmiymis yaa. Birde büyükler hiç birşey demiyor. Bu kız daha 5 yaşında. Bunun bu şekilde alışması ve normallestirilmesi hiç iyi değil . Çünkü gerçek hayat diye birşey var ne yazık ki. Çocuklarımızı bizler korumak zorundayız. Valla okuyunca neler varmış dedim baktım kaldimm 🤷🏻♀️
buzdankalpler Kaç aylık ve yıllık evlisinizki erken dedi.Madem çocukları bukadar seviyor yapsında kendi çocuğunu sevsin.Sen bence biran önce çocuk yapmaya ikna et eşini o doğunca yeğenininde yeğeni olduğunu fark eder