Bsrkaya aynen benimde aklima farkli seyler geldi gercekten , Tövbe estagfurullah. Yani esini yigenine benzetmesi felan Ne alaka dio insan. Sevmek yerinde sevilir . Her zaman dinle getirmeye Ne gerek var . Yigende 5 yasindaymis Tövbe tövbe

Tuvba tahammül noktamı aştı bu canım kızlarım diye sevmesine bişey demiyodum o çok sevdiği kızı kapı deliğinden beni dikizlerken geçirdiğim krizden ben suçlu abartıyo oldum. Bir ara neredeyse giger gün resimlerini gösterip canım kızlarım çok özledim diye onları anlatıyodu bu bile bana aşırı gelirken gece bas baya kur yaptığımda beni benzetmesi üstüne çok özledim canım kızımı demesi. Kalbim buz kesti

cano42 ne alaka dediğimde çok tatlı bakmışım yeğeni gibi. Bir tek o mu tatlı dedim evet dedi zaten evet demesiyle odadan ayrılmam bir oldu

Ahududu- çok abartı ben gözümde büyütüyorum galiba diyodum ben mi abartıyorum bu kadar takarak diyodum. Değilmiş demekki hissetmişim o yüzden beni rahatsız etmiş yeğenlerinden büyük olanı telefonuna canım kızım diye kaydetmesi sürekli küçük yeğenini anlatması kızlarım da kızlarım demesi. Keşke bu kadarla kalsaydı da ben gereksiz kuruntu yapıyo olsaydım 😭😭😭😭 ne hissedeceğimi şaşırdım

Bsrkaya kötü niyetli değil yeğenlerine karşı yani ben kötü bir bakış yaklaşım görmedim ama öz babası bu kadar kızlarım diyo mudur seviyo mudur onu da bilemiyorum.

arman şimdiye kadar kötü bir bakış davranış hiç görmedim beni şimdiye kadar ablası ne zaman kızlarının fotoğrafını atsa bana da yeğenlerinin resmini gösterip canım kızlarım diye bütün akşam anlatması, yeğenlerinin yanlış davranışında bana abartma demesi telefonunda canım kızım diye kaydetmesi memlekete ne zaman dönecek olsak ziyarete kızlarımı görcem diye sevinçten tüm gün yine onlardan bahsetmesi rahatsız ediyodu. Çocuk yapma isteğim azalmıştı artık iyice bitti

Bsrkaya Benimde aklıma bi ton şey gelmedi değil. şimdi buaraya yazıpta kadının moralini iyice bozmak istemiyorum🤔😗

buzdankalpler konuş o zaman bacım bu durumu kızların babasını da rahatsız edeceğini söyle, devirin artık çok değiştini herşeyin yanlış anlaşılacağını senin bile rahatsız olduğunu söyle niye kendine sorun yapıyorsun ağzına geleni say bırak o sorun yapsın

buzdankalpler Eski eşimle ilk kırılma noktamız yeğeni meselesiydi. Ona dışarı çıkalım derdiö bana işim var diyip gidip yeğeniyle gezerdi ve ben bunu sosyal medyadan öğrenirdim sürekli. Onunla yemeğe çıkardı herşeyi onunla yapardı. Bunu dile getirince de kıskanç eş oldum. Yeğeninden kıskanılırmıymış. Evliliğimin bitmesindeki en büyük neden yeğenidir. İkisininde Allah belasını versin diyorum tekrar. Kıskanıyorsan haklısın bacım. İnan bu yeğen meseleleri hiçte hafife alınacak konular değil.

Yasak_elma vallaha benim geldi. Bu kadar kızım kızım demesi hayra alamet değill. Bence o kız bunu araştırsın yani..

buzdankalpler sizi ikinci planda tutması tabi ki çok kırıcı ve soğumaya neden olan bir durum ve genellikle yegenleriyle yaşamış onların bebekliklerine ve buyumelerine bekarken şahit olmuş her erkekte böyle saçma bir bağlılık var benim eşimde aynı böyleydi ama ne zaman ki kendi çocuğumuz oldu ve yeğenleri büyüdü herşey olması gerektiği gibi sırasına göre şekillendi eşinizin o anda öyle davranması kesinlikle yanlış ama bence burada kurulan senaryolar da fazla abartılı 5 yaşında ki çocuktan bahsediyoruz evet bir çok kötü şeyi duyuyoruz ne yazık ki güven duygumuz yerle yeksan olmuş durumda fakat ben bütün yorumlarınızı okudum bence öyle art niyetli bir durum yok ortada ve olmasında inşallah 🙏

Bende çok çektim yeğen konusunda. Ya yeni evliydim 1 ay yoktu eşim venden sürekli birşeyler istiyordu su olsun vs. Kız yeğeni hemen benden önce koşar su elimden alır dayısına verirdi ben ilk başta ses etmedim böyle devam etti kızdım tavrımı koydum kıza laftan anlamıyor salak. 14 yaşında kendisi neyse pikniğe gittik ailecek eşim infaz koruma memuru piknikten sonra ise gidecekti eşim benden ayakkabısını temizlememi istedi ben bilmiyom salak yeğeni arkamda sinsi sinsi bizi dinliyor geldi beni bir itti az daha çukura yuvarlanacaktim. Eşime bahsedince bunları çocukla çocuk olma. O benim yeğenim falan ya sen öyle bakmiyorsun da yeğeni dayı gözüyle bakmıyor gerçekten çok sinir bozucu ya eşimin hırkasını üstlerini kokluyordu yaa cidden Bendemi tuhaflık var bahsedince.

Bsrkaya aylar önce abartı yaklaşımları bu ihtimali evet aklıma getirdi yok artık sanki kendi kızı dedirtiyodu ama öyle bir durum yok ailesinden uzakta yaşıyodu zaten bekarken

buzdankalpler benim eşimde hep ilk evlendiğimiz zaman Allahım sürekli Fatma’nın benim kızım o benim çocuğum benim kızım diye hatta nişanlıyken Buda benim kara kızım dedi cidden onun çocuğu sanmıştım hep çocuk bizde kalıyordu kendi çocuğu oldu ama evladını öyle çok seviyor mu pek sanmam😒😒