Cangul Ters rahimde çok iyiymiş ama okudum biri 2 defa yapmış hamilelik oluşmuş hemen canm

Semanur21 çok şükür adet düzensizliğim yok adet bitti ertesi gün yapmaya başladım çift çizgi görene kadar devam :)

Denizzzzz canım kastettiğin pozisyon yüzüstü yatış Sanırım instagramda birgebeningünlüğü sayfasında var yorumları öne çıkanları vs oku burdan bir arkadaş tavsiye etmişti banada güzel bilgiler veriliyor benim daha yumurtlama günüm değil ama adet bittikten sonra ilişkiye başladım biraz ayaklarımı havada tutup 15 dk falan da yüzüstü yatıyorum bakalım hayırlısı Allah ne zaman nasip ederse :)

Bsrdskran Hadi hayırlısı çıktık bir yola bakalım 😊Bu ay hepimizgüzel haber verelim burdan inşallah

Denizzzzz evet canım rabbim nasip edince inanki her şekil oluyo öenmli olan insanın sağlığı hem kadında hem erkekte bi sorun yoksa rabbim ne zaman nasip kılmışsa o zaman olur

Meri12 selam canım geçenlerde yazdı bana bulantıları başlamış o zamndan beri konuşmadık daha valla

Semanur21 anladım canım hayırlsıı olsun sen nasılsın iyisin inşallah 🌹

Meri12 allah razı olsun canım sen nasılsın ben yine adet oldum ya daha iki hafta önce yıkanmıştım adetten niye çyle oldu anlamadım gitti

Evet oluyor kasık agrıları 🙇🏻‍♀️

Semanur21
              Allah iyilik versin canım bebde iyiym çok şükür bende geçen hafta yıkadım bakalım bu ay diğer aylardan faylasaıyla ümitliyim niye bilmiyorum. Niye sende öyle oldu ki düzensizlik mi oldu

Meri12 evet canım ya anlamadım o macunu kullanıyorum ondan mı oldu anlamadım

Semanur21 ha evet sen onu kullanıyordun belkide. Ondandır peki faydasını gördüğün oldu mu