Semanur21 Denizzzzz evet canım rabbim nasip edince inanki her şekil oluyo öenmli olan insanın sağlığı hem kadında hem erkekte bi sorun yoksa rabbim ne zaman nasip kılmışsa o zaman olur
Meri12 Semanur21 Merhaba canım naıslsın uygulamayı silmiştim de @Papatya49 hamileydi en son hiç konuştun mu tekrardan
Semanur21 Meri12 selam canım geçenlerde yazdı bana bulantıları başlamış o zamndan beri konuşmadık daha valla
Semanur21 Meri12 allah razı olsun canım sen nasılsın ben yine adet oldum ya daha iki hafta önce yıkanmıştım adetten niye çyle oldu anlamadım gitti
Meri12 Semanur21 Allah iyilik versin canım bebde iyiym çok şükür bende geçen hafta yıkadım bakalım bu ay diğer aylardan faylasaıyla ümitliyim niye bilmiyorum. Niye sende öyle oldu ki düzensizlik mi oldu
Semanur21 Meri12 valla canım adet sancılarım gitti ben adet olduğumda baya sancım olurdu bide böyle adet oldum
Sumeye01 Bayanozenn benimde çok ağrı oluyor hatta bazen kanama da oluyor kanama neden oluyor anlamadım
Semanur21 Meri12 akıntım normal bi değişiklik yok ya ben ilk başkadığımda beş gün tek yedim sonra yumurtlama diye bıraktım ikinci sefer on gün kadar kullandım sanırım daha etkisini gördüm bakalım dündendir yine yiyorum ama spor yapamıyorum fırsatım olmuyo
User123 Kızlar bende evde test yapıyorum ama benimde hep silik çizgi çıkıyor bakalım nolacak doktora gittim zamanda negatif çıkıyor ben bu işten bişi anlamış değilim tabi herşetde vardır Bi hayır ama artık yapmayı kesecem yapmayacam Bi kaç gün evde
Deletedmom2 User123 Benim ablamda da öyle olmuşdu, test yapdığı zaman pozitif çıkıyodu. Ama bi kaç gün sonra adet oldu 🤷🏻♀️