Asssla tahammül edemeyeceğim, evliliğimi bitirebileceğim bir durum. Şimdi bazısı der ne olcak ama benim için çok ince çizgi. Rahatsız oluyorsanız direk yüzüne söyleyin istemiyorum izlemeni diye. Size muhtemelen “alışkanlık bu, neden abartıyosun, bizim için normal” gibi cümleler sarfedecek ama rahatsız olduğunuzu ve kesinlikle izlemesini istemediğinizi net bir dille söyleyin

@xz25 Bencede konuşmam lazım artık sıkıldım

qwertyy ben de yaşadım bunu sürekli değil ama biz kızımla tatildeyken izlemiş. Ben sana yetemiyor muyum acaba diye düşünüyorum diyerek olaya girdim. İzlediklerini gördüm dedim. Beni beğenmediğin için mi buna ihtiyaç duydun dedim. Olay sonra koptu zaten devamı geldi yani konuşmanın. Yalvar yakar. Bir daha görürsem diye söyledim ve asla eskisi gibi değilim hal hareket olarak. Peşimde dolanıp duruyor çok yeminler etti devamlı ilgileniyor benimle. Ömür boyu sana kendimi affettirmek için uğraşacağım dedi. Malesef ki duygularıma yenik düşüp tamam dedim. Ama takipteyim. 1 kere olsun kapının önünde bulacak kendini.

qwertyy açıkça söyle devam ederse bende izlerim o zaman elin adaminin orasına falan bakarım senin için sorun yoksa benim içinde yok de

qwertyy benim hassas noktam eşimi yakalasam ortalığı ayağa kaldırırım

@Bebisveannesiii beraber izlemek mi ıyy izleyemem valla ben konuşulan bugün oda izlemesin ama arkadaşların dediği gibi bende izlerim senin için sorun yoksa benim içinde olmaz dicem

@Hoyrat başta öyle yapmam gerekiyordu çok yanlış yaptım keşke ilk gördüğünde söyleseydim

@Hayatt123 benim eşim nasıl tepki verir bilemiyorum ya normal karşılarsa bekarlıktan kalma derse bakalım konuşacağım akşam

qwertyy iyi sabrediyorsun valla geçenlerde bende yakaladım kıyametler koptu doğduğuna pişman ettim . Ne doyumsuz yaratıklar anlamadım gitti …

taricat çok katılıyorum sana. Ben de görür görmez tutamadım kendimi sabredemedimmm. Neden neden neden diye düşünüp duruyorum. Aramızda her şey normal cinsellik olarak hareketliyiz. Ama neden sence???

Hayatt123 çünkü doyumsuzlar . Hep daha fazlasını isteyen bencil yaratıklar . Sorun bizde değil yani onların karakterleri boyle

qwertyy naptın konuştunmu ne dedi 🙄evet iğrenç ya nasıl izleyip zevk alıyorlar anlamıyorum

taricat açtığımız postlara bakılırsa aynı duyguları yaşıyoruz kendimi gördüm sende be canım. Allah yardımcımız olsun