qwertyy benim hassas noktam eşimi yakalasam ortalığı ayağa kaldırırım

@Bebisveannesiii beraber izlemek mi ıyy izleyemem valla ben konuşulan bugün oda izlemesin ama arkadaşların dediği gibi bende izlerim senin için sorun yoksa benim içinde olmaz dicem

@Hoyrat başta öyle yapmam gerekiyordu çok yanlış yaptım keşke ilk gördüğünde söyleseydim

@Hayatt123 benim eşim nasıl tepki verir bilemiyorum ya normal karşılarsa bekarlıktan kalma derse bakalım konuşacağım akşam

qwertyy iyi sabrediyorsun valla geçenlerde bende yakaladım kıyametler koptu doğduğuna pişman ettim . Ne doyumsuz yaratıklar anlamadım gitti …

taricat çok katılıyorum sana. Ben de görür görmez tutamadım kendimi sabredemedimmm. Neden neden neden diye düşünüp duruyorum. Aramızda her şey normal cinsellik olarak hareketliyiz. Ama neden sence???

Hayatt123 çünkü doyumsuzlar . Hep daha fazlasını isteyen bencil yaratıklar . Sorun bizde değil yani onların karakterleri boyle

qwertyy naptın konuştunmu ne dedi 🙄evet iğrenç ya nasıl izleyip zevk alıyorlar anlamıyorum

taricat açtığımız postlara bakılırsa aynı duyguları yaşıyoruz kendimi gördüm sende be canım. Allah yardımcımız olsun