Herkese merhabaa , başlıkta da yazdığı gibi bu marka hakkında bilgisi olan, kullanan var mı? Daha önce trendyolda görmüştüm ama dandik bir tenceredir diye kale almamıştım bugün instagram dan biri paylaşmış reklam olarak değil o sebeple ilgimi çekti.
Uzun yıllardır kullanıyorum çizik yok bulasik makinesinde yıkanabilen bir tencere … önerilerinizi de bekliyorum 🙂

gshande neoflam ile Tefal ingenio arasında kalmıştım, daha işlevsel olduğu için tefalde karar kıldım. Neoflam kullanan arkadaşım var memnun

mamacita ben de ikisi arasında kaldım tefal almayi dusunuyordum. Kac yıldır kullanıyorsunuz hangisini aldınız 2× 3× 6x ? Tefal uzun ömürlü diyorlar makinede de yıkanıyor diye biliyorum. Arkadaşınız kac yıldır kullanıyor galiba bu neoflam elde yikaniyormus.

gshande tefalden çok memnunum 1 yıldır kullanıyorum, makinaya atmaya kıyamıyorum ama atanlar da var. Hem fırına giriyor hem saklama kabı oluyor çok iyi gerçekten. 2 katman olanı kullanıyorum tavsiye ederim canım

mamacita teşekkür ederim bilgileriniz için özellikleri gerçekten çok iyi bende tefalden yana kullanacağım seçimimi 🙂

gshande alüminyumda sağlıklı değil titanyumda teflon da hatta ben alıcaktım araştırınca vazgeçtim iyi araştırmak lazım döküm granit alırken kaplama falan yazıyor kimide direk döküm granit oluyor onlar daha sağlıklı diye biliyorum bi bakın isterseniz

mamacita

sosyolog1kadin titanyum u sağlığa zarar vermez olarak okumuştum ama bi makale falan varsa bulup okumak lazım tabi , döküm en iyisi de çok ağır ve yikamasi problemli ya 🙂

mamacita evet maalesef çok ağır ama dediğin gibi 1 2 tane alınıp sulu yemek için gerçi herşey yapılır onla pilav hariç galiba

mamacita birgün bende alacam 1 tane de olsa şu döküm tencereden😂inşallah övüldüğü kadar yemekler güzel oluyordur gerçekten

gshande evet döküm istiyorum 1 2 tane de yeter sulu yemekler için iyi olur. Çok mu zor yıkaması ne gibi sorunlar oluyor

sosyolog1kadin deterjan çok kullanmamak lazım, kullanımdan sonra biraz yağlamak gerekiyor. 1 tane alsanız bile yeterli güveç olarak kullanıp fırına atabilirsiniz üstelik, daha ne olsun 😀