Herkese merhabaa , başlıkta da yazdığı gibi bu marka hakkında bilgisi olan, kullanan var mı? Daha önce trendyolda görmüştüm ama dandik bir tenceredir diye kale almamıştım bugün instagram dan biri paylaşmış reklam olarak değil o sebeple ilgimi çekti.
Uzun yıllardır kullanıyorum çizik yok bulasik makinesinde yıkanabilen bir tencere … önerilerinizi de bekliyorum 🙂
Neoflam fika tencere
sosyolog1kadin neoflam tencere alüminyum döküm, tefal tencere de titanyum ile kaplı ama hangisi için teflon dediniz ?
sosyolog1kadin ingenio serisi titanyum
sosyolog1kadin döküm en iyisi tabikii. Sulu yemekleri hep döküm de yapıyorum, tadını epey değiştiriyor ama çok ağır😂
sosyolog1kadin titanyum u sağlığa zarar vermez olarak okumuştum ama bi makale falan varsa bulup okumak lazım tabi , döküm en iyisi de çok ağır ve yikamasi problemli ya 🙂
mamacita evet maalesef çok ağır ama dediğin gibi 1 2 tane alınıp sulu yemek için gerçi herşey yapılır onla pilav hariç galiba
sosyolog1kadin pilav yapan varmış ya ama Tefal öyle güzel yapıyor ki ihtiyaç duymuyorum 😂
mamacita birgün bende alacam 1 tane de olsa şu döküm tencereden😂inşallah övüldüğü kadar yemekler güzel oluyordur gerçekten
gshande evet döküm istiyorum 1 2 tane de yeter sulu yemekler için iyi olur. Çok mu zor yıkaması ne gibi sorunlar oluyor
sosyolog1kadin deterjan çok kullanmamak lazım, kullanımdan sonra biraz yağlamak gerekiyor. 1 tane alsanız bile yeterli güveç olarak kullanıp fırına atabilirsiniz üstelik, daha ne olsun 😀
sosyolog1kadin deterjan problemli oluyor kullanılmaması gerekiyor temizlemesi zor oluyor bizde ızgara icin döküm tava var et falan biraz zor temizleniyor
mamacita hadi ya deterjan kullanmadan nasıl temizlenecek ayy bak bu beni kararımdan caydırır işte 🙄
gshande ee nasıl temziliyorsunuz.
peki bak bu büyük sorun 😃