Selam hanımlaaar 💃 Eşinizle veya sevgilinizle şarkınız var mı? Varsa nedir ve neden o şarkı 😍 Ben başlayayım cevaplamaya 🤭

Bizim şarkımız bu çünkü her buluştuğumuzda kafede bu çalıyordu, bizim için yeri ayrı oldu 😍😍

Dogruu43 ama olmayacağı anlamına gelmez bence bundan sonra bulun bir tane sizin olsun 😍

Ecivicivokke şu siralar hiç sanmıyorum bir şarkı seçecek kadar derin duygular hissetmiyorum şu sıralar ona karşı . Kırıciligi bırakıp değer vermeyi erdemlik saydığı zaman dusunebilirim belki aksi şekilde olanı cok zor şuan benim için .

Dogruu43 şimdi gördüm postunu hakkında hayırlısı olsun üzüldüm zor zamanlar senin için ama halledersiniz Allah’ın izniyle dualarimdasin 🤲🏻

Ecivicivokke Eşimin sesi güzeldir. Mustafa Ceceli -Sultanım şarkısını söyleyip gönderirdi 😄 eve bırakırdı ses kaydı atardı ,günaydın derdi bu şarkıyı söylerdi.. 😄 bide bir tiz çıkardı aman amannn😅 dur gidip hatırlatayım depreşsin anılar 😄

Ecivicivokke selim Güngören- cennet
            İlk evlendigimiz sene hep acip dans ederdik halada ayni esim arada acar benle dans eder ondan bizim şarkımız 😉

Ecivicivokke bizim Resul dindar ile Deniz Toprak düeti olan Sebebi Sensin şarkısı
              O kadar çok seviyoruz ki sevgiliyken hep açar dinlerdik eşim sağolsun evlenme teklifinde de bununla etmişti
              İlk dans müziğimiz de oydu
              Aklımıza geldiğinde evde bile açar dans ederiz
              Dinlemenizi tavsiye ederim mutlaka çok anlamlı bi şarkı

Bizim Medcezir 🤍 cokk seviyoruz ikimizde o şarkıyıı vee her yerde karşımıza çıkıyordu. Eşim dedi bu bizim sarkimiz olsun ✨ vee sürekli onu açardı özel bir günde yada küstüğümdee çokta iyi şarkı secmisiz.😌