Dogruu43 ama olmayacağı anlamına gelmez bence bundan sonra bulun bir tane sizin olsun 😍
Eşinizle şarkınız var mı?
Ecivicivokke şu siralar hiç sanmıyorum bir şarkı seçecek kadar derin duygular hissetmiyorum şu sıralar ona karşı . Kırıciligi bırakıp değer vermeyi erdemlik saydığı zaman dusunebilirim belki aksi şekilde olanı cok zor şuan benim için .
Dogruu43 şimdi gördüm postunu hakkında hayırlısı olsun üzüldüm zor zamanlar senin için ama halledersiniz Allah’ın izniyle dualarimdasin 🤲🏻
Ecivicivokke Eşimin sesi güzeldir. Mustafa Ceceli -Sultanım şarkısını söyleyip gönderirdi 😄 eve bırakırdı ses kaydı atardı ,günaydın derdi bu şarkıyı söylerdi.. 😄 bide bir tiz çıkardı aman amannn😅 dur gidip hatırlatayım depreşsin anılar 😄
Ecivicivokke selim Güngören- cennet
İlk evlendigimiz sene hep acip dans ederdik halada ayni esim arada acar benle dans eder ondan bizim şarkımız 😉
Ecivicivokke teşekkür ederim canım benim 🥰
Ecivicivokke Barış Manço - Alla beni pulla beni
Ecivicivokke ergenlik sarkimiz yalin-meleklerin sozu var
Su donemlerde pinhani-bilir o beni
Sarki iliski durumumuza nokta atışı net😂
Sen bir aysın da esimle oglumun sarkisi uyuturken hep bunu soyler🫠
Ecivicivokke taaa uzak yollardan koştum geldim senin kollarına
Ecivicivokke bizim Resul dindar ile Deniz Toprak düeti olan Sebebi Sensin şarkısı
O kadar çok seviyoruz ki sevgiliyken hep açar dinlerdik eşim sağolsun evlenme teklifinde de bununla etmişti
İlk dans müziğimiz de oydu
Aklımıza geldiğinde evde bile açar dans ederiz
Dinlemenizi tavsiye ederim mutlaka çok anlamlı bi şarkı
Bizim Medcezir 🤍 cokk seviyoruz ikimizde o şarkıyıı vee her yerde karşımıza çıkıyordu. Eşim dedi bu bizim sarkimiz olsun ✨ vee sürekli onu açardı özel bir günde yada küstüğümdee çokta iyi şarkı secmisiz.😌
Dolunayy ne güzel sana ayrı söylemesi daha da özel kılar şarkıyı 🥰
Ginger ayy sizinki de romantikmis 😍
Sept al koynuna yaaarr💃💃💃🥰
Sokaklambasi ikisi de çok güzel şarkı 😍😍
Sokaklambasi benimki mehter marşıyla uyutuyor 😂😂
Cicekliperde hangi şarkıydı o ya çok tanıdık ama çıkaramadım 😳
Ceylan00 evet çok güzel şarkı böyle derin anlamlı olmaları çok güzel çok hoşuma gidiyor 😍😍🥰
Bsrkaya çok da güzel şarkı ya bayılıyorum ben 😍😍