İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Güzel böyle izledikçe sürükleyen bi dizi ve ya film olarak ne önerirsiniz mümkünse yabancı olsun 🫣
Film/dizi önerisi 🫠
- Düzenlendi
Adelin ben dizi hiç sevmiyorum film seviyorum o yüzden sana film önereceğim hachiko çok güzel gerçek bir hikaye
Yeşil yol
Cesur yürek
Piyanist
Hayat güzeldir
Esaretin bedeli
12 öfkeli adam
3 idiots
Nil’de cinayet
Bıçaklar çekildi
Çizgili pijamalı çocuk
Şimdilik aklıma gelenler bunlar daha çok var aklıma geldikçe yazarım 😬
Adelin yeni izlediklerimden platform var gerçekten cok severek izledim.. şiddetle tavsiye ediyorum:)
nefesini tut.. buda cok heycanlı güzel bi filmdi
Mavi-_-deniz çizgili pijamalı cocuk….. ya ben onda ağladım gercek yasanmıs bir hikaye sanırım cok etkilendim bir kere daha izlerim
- Düzenlendi
Mavi-_-deniz hachiko izledim diğer önerilerin içinde teşekkür ederim🥰çizgili çocuğuda çok duydum ama sarmaz diye izlemedim😅
bitterdelisi24 teşekkürlerr mutlaka izleyeceğim
sacmalamabihterbizzenginiz nasıl bi filmm acaba konusu ne tünel diyince mafiatik şeyler geliyor da aklıma 🤣365den kalma
Adelin çocuğunun doğum gününe yetişemeye çalışam babanın üstüne araba ile geçerken tünel çöküyor sonra olan oluyor
sacmalamabihterbizzenginiz aaa izledim ben onu oda cok güzeldi
Adelin sarar sarar başı zaten alıp götürüyor insanı.. sizde bana verin bende birseyler izlemek istiyorum:)
bitterdelisi24 vallaha en son izlediğimi söyliyeyim Wednesday izledim bu gün bitirdim herkes izliyordu çok çocuksu geliyordu bana ergen ergen haraketler diye , görümcem çok ısrar etti 2 güne 1 sezon bitirdim Allah kahretsin pisikolojim bozuldu😂😂sevdimmi bilmiyorum ama izledikçe izledim
Adelin
Film olarak;
- Dhoom 3
- Gajini
- 3 idiost
- Peekay ( herkesin izlemesi gereken bir film)
- Hırsızlar ordusu ve Ölüler ordusu (peş peşe izle)
- Bırd Box
- Zombi ekspresi
- Yarımada
Dizi olarak; - All of us are dead
Her ne kadar aamir khan filmlerinden başlasam da güzel filmler 😍😂😂😂
Ask_hosmus teşekkürlerr😅not aldım
Adelin bende 7. bölümdeym :) son bölüm gece ızlıcem :) canavar kim söyleme sakın 😂😂 ama ya o garson cocuk yada canavarın resimlerini çizen uzun saclı cocuk öyle tahmin ediyorum:)