Film/dizi önerisi 🫠
bitterdelisi24 teşekkürlerr mutlaka izleyeceğim
sacmalamabihterbizzenginiz nasıl bi filmm acaba konusu ne tünel diyince mafiatik şeyler geliyor da aklıma 🤣365den kalma
Adelin çocuğunun doğum gününe yetişemeye çalışam babanın üstüne araba ile geçerken tünel çöküyor sonra olan oluyor
sacmalamabihterbizzenginiz aaa izledim ben onu oda cok güzeldi
Adelin sarar sarar başı zaten alıp götürüyor insanı.. sizde bana verin bende birseyler izlemek istiyorum:)
bitterdelisi24 vallaha en son izlediğimi söyliyeyim Wednesday izledim bu gün bitirdim herkes izliyordu çok çocuksu geliyordu bana ergen ergen haraketler diye , görümcem çok ısrar etti 2 güne 1 sezon bitirdim Allah kahretsin pisikolojim bozuldu😂😂sevdimmi bilmiyorum ama izledikçe izledim
Adelin
Film olarak;
- Dhoom 3
- Gajini
- 3 idiost
- Peekay ( herkesin izlemesi gereken bir film)
- Hırsızlar ordusu ve Ölüler ordusu (peş peşe izle)
- Bırd Box
- Zombi ekspresi
- Yarımada
Dizi olarak; - All of us are dead
Her ne kadar aamir khan filmlerinden başlasam da güzel filmler 😍😂😂😂
Ask_hosmus teşekkürlerr😅not aldım
Adelin bende 7. bölümdeym :) son bölüm gece ızlıcem :) canavar kim söyleme sakın 😂😂 ama ya o garson cocuk yada canavarın resimlerini çizen uzun saclı cocuk öyle tahmin ediyorum:)
- Düzenlendi
Adelin Arkadaşlar zaten yazacaklarımın çoğunu yazmişlar, bunlara ek olarak
Soluksuz
Ölüler vadisi
Ambulans
Son sığınak
Göz
Tepedeki mezarlık
Derin sular
Bıçağın iki yüzü
Dehşet treni
Aklıma gelenler bunlar.
Az önce de (Tam Gaz) diye bir film açti eşim. Oda güzeldi 😄😄
Ha birde ‘Orphan’ izle mutlaka , o da süper 😄
- Düzenlendi
bitterdelisi24 😂😂😂ayyy tamamm izleyince yaz ha bide canavarı yönetenin kim olduğunu düşünüyorsun🤓
Adelin Metro kasabı lakabinda bi katil adam var. Metrodaki insanlari vahşice öldürüyor , bir başka fotografci adam da bu katilin fotograflarini cekmek icin trene biniyor. Metroda kaybolan insanlarin neden öldügünü nasil öldügünü merak edip fotograf cekmek amacı. Cok uzun zaman oldu bunu izleyeli, sonunu unuttum valla 😂 zaten uykum gelmişti ,sonunu hatırlamiyorum o yüzden. Ama güzeldi.