Sedaa ya bide film vardı karı koca bi lab.da çalışıyorlar bi hayvan insan karışımı birşey yapıyorlar sahipleniyorlar annesi babası gibi oluyorlar falan sonra o büyüyo eşleri ilişkiye girerken görüyor sonra o varlık adamla ilişkiye girmek istiyor daha sonra çıldırıp kadına tecavüz ediyor kadın ondan hamile kalıyor falan izledinmi onu çok psikolojimi bozmuştu o ya ismi neydi küçükken izlemiştim onuda

Adelin izledimm şimdi bitti :)) güzeldi ya :) ama bunun devamı gelir bence :) yöneten kişiyede şaşırdım:) hiç
    beklemezdim:) şimdi spoiler vermim izleyen olur :)

Adelin adam o seyle ilişkiye girmişti ya orda kusucaktım ya eşimle izlemşştik bide :) ama cok güzel bi filmdi dur birwz daha merak et adını öyle soylucem😂😂

bitterdelisi24 rica ederim canım 🌺😘eşim sağolsın şip şak buluyor bi günde üç tane izlediğimiz oluyor 😂😂
        Bende öneriye açığım bizde artık bulmakta zorlanıyoruz hemen hemen hepsini izledik
        Bende post açacaktım film önerisi diye baktım arkadaş açmış vaz geçtim burdan bulurum diye

Mavi-_-deniz karar veriyorsa ne güzel valla:) ben bide açtıysam mutlaka izlicem kötüde olsa kapatamıyorum o yüzden seçerken dikkat etmeye calısıyorum :) komedi filmi istersen yardımcı olabilirim :)

bitterdelisi24 hemen buluyor bişeyler ama dediğim gibi izlenmedik bir şey kalmadı öneri alıyorum herkesten 😂
            ben sıkılınca kapatıyorum eziyet oluyor bana onu izlemek açar açmaz hoşuma gitmesi lazım
            Evet evet isterim
            Ha bide yeşil rehber ve hayat güzeldiri izledin mi
            Hayat güzeldir de savaş filmi yahudilere yapılanları konu edinmiş
            Yeşil rehber de zencilere yapılan haksızlığı konu almış

Mavi-_-deniz hayat güzeldiri izledim ve asla unutmucam filmler arasında çünkü 10 kişi vardık sanırım okul döneminde cok yakın arkadaslarımla izlemiştik sinemw ortamı yaratmıştık falan :)
              komedi filmleri jim carry hepsini izledim ve şiddetle tavsiye ediyorum bütün filmlerini :) aman tanrımdan başlayabilirsin.. yada
              melisa mccarty nin filmleri cok komik :)) aynasızlar
              yada ajan.. müthiş bi komedyen:) ben cok gülmüştüm kolay kolay da gülmem:)

bitterdelisi24 ewet ya benimde vaz geçilmezim arasında çok teşekkür ederim canım
                Ajana bakalım dikkatimi çekti😂

İşin kötü tarafı bunları izlemişiz isim olarak yabancı geldi 😂