Mavi-_-deniz sabah nasl kalkıyorsun ya :) ben şimdi uyandım kafam kazan gibi basım catlıyo :)
Film/dizi önerisi 🫠
Adelin ben 2 kere izledim onu :) güzel bi film ama cogu kişi bilmez belki de
Ask_hosmus Dimi 🥺 yüz kere izlesem de bıkmam öyle bı film yapmışlar ki gelde ağlama 😅
bitterdelisi24 Bende şu son 1 senedir taktım ya çok iyi filmler diziler buldum 😻
bitterdelisi24 bende şimdi uyandım çalışmıyorum ya istediğim saatte uyanıyorum 😬
Kıyamam ya bide misafirin var rabbim yardım etsin 🌺🤲🏻
Mavi-_-deniz amin canım allah razı olsun :) valla gittim lahana aradım suan lahana sarıyorum :) mahvettim kendimi :)
Uyuyankoala dizi cocukla zor oluyo wensandey mı ne 8 bölüm onu bile bir hafta da bitirdim:)
- Düzenlendi
bitterdelisi24 maşallah 🤩misafirler akşama mı
Bende bu gün saracam tam üç aydır ne sardım ne yedim dün acayip canım çekti lahana aldım bu gün saracam😋
Uyuyankoala aamir khanın bütün filmleri çok güzel yaa, her çocuk özeldir de güzel adam biliyor bu işi 😂
Mavi-_-deniz evet canım aksam gelicekler:) lahana daha koly dimi yaprak sarmasına göre :)
bitterdelisi24 aynen bilselerde benim gibi ismini hatırlamaz🤣
bitterdelisi24 yapma 1 haftaya bitiremezsin ya 🤣vallaha 2 buçuk güne bitirdim 17 aylık bebemle🤓tabi geceleri izliyordum en çok
Adelin yaa ben kızım uyuyunca izledim gece oda bir bölüm izleyıp bayılıyodum 😂😂 bunada şükür ızledim bitti ya:)
bitterdelisi24 şükür diyim ha bileeesiin🤣
bitterdelisi24 he valla kolay ama yaprak sarma da ayrı güzel😋
Adelin hahah 😂😂😂😂 okurken utandım bilessiinnn😂😂😂
Mavi-_-deniz hepsini yaparsak oho işimiz var :) valal biride bana yapsa keske :)
bitterdelisi24 bende öyle diyorm keşke bu gün biri yaprak sarma getirse ne büyük süpriz olur bana😂😋
Mavi-_-deniz komsu olalım ben sana getirirm kesin :)