- Düzenlendi
bitterdelisi24 aşırı derecede beğenmiştim kadının kendini görevine adaması bütün şansın ondan yana olması çok güzeldi 👌🏻
İğrendiğim tek yer her birinin öldüğünü görünce kusması 🤢🤮
bitterdelisi24 aşırı derecede beğenmiştim kadının kendini görevine adaması bütün şansın ondan yana olması çok güzeldi 👌🏻
İğrendiğim tek yer her birinin öldüğünü görünce kusması 🤢🤮
Mavi-_-deniz 😂😂😂 komedilerde iğrenç sahne nedense cok var :) komik olcam diye iğrençleşiyorlar bazen :)
kız neden uyumadın sen ? saat 3 oldu :) hadi benim derdim var yarın misafir gelicek :) içli kofte yapıyorum :) sen napıyorsun :)
bitterdelisi24 sorma hepsi de ne hikmetse kusuyor🤢🤮
8de uyudum 12de kalktım 😂
Eşimle film arıyoruz 🫣eşim erken uyumayı hiç sevmiyor sabahın 4üne kadar oturur bende biraz uyur uyanır tekrar uyurum 😂🤣
Bizde saat 1
Ooo kolay gelsin canım
En bi sevdiğim 🫠😋
Daha kalkıp yemek yiyecez çay içecez 💃😂
bitterdelisi24 yaa bencede 2.sezon gelicek sonda gelen mesaj açık kapı bırakmış😅
bitterdelisi24 ya buldum ismini google amcadan 🤣çok iğrenç sahneler gerçekten diyorum ya psikolojim bozuldu rüyalarıma giriyordu ya 🥺
Ask_hosmus Ghajini göz yaşım pıt 🥺😢
bitterdelisi24 Kore dizileri sever misin 🤩
Uyuyankoala çok ağlamıştım yaa acayip iyi bir film😍
Uyuyankoala eskiden çok izlerdim ama :) bayadır izlemiyorum
Mavi-_-deniz sabah nasl kalkıyorsun ya :) ben şimdi uyandım kafam kazan gibi basım catlıyo :)
Adelin ben 2 kere izledim onu :) güzel bi film ama cogu kişi bilmez belki de
Ask_hosmus Dimi 🥺 yüz kere izlesem de bıkmam öyle bı film yapmışlar ki gelde ağlama 😅
bitterdelisi24 Bende şu son 1 senedir taktım ya çok iyi filmler diziler buldum 😻
bitterdelisi24 bende şimdi uyandım çalışmıyorum ya istediğim saatte uyanıyorum 😬
Kıyamam ya bide misafirin var rabbim yardım etsin 🌺🤲🏻
Mavi-_-deniz amin canım allah razı olsun :) valla gittim lahana aradım suan lahana sarıyorum :) mahvettim kendimi :)
Uyuyankoala dizi cocukla zor oluyo wensandey mı ne 8 bölüm onu bile bir hafta da bitirdim:)
bitterdelisi24 maşallah 🤩misafirler akşama mı
Bende bu gün saracam tam üç aydır ne sardım ne yedim dün acayip canım çekti lahana aldım bu gün saracam😋
Uyuyankoala aamir khanın bütün filmleri çok güzel yaa, her çocuk özeldir de güzel adam biliyor bu işi 😂
Mavi-_-deniz evet canım aksam gelicekler:) lahana daha koly dimi yaprak sarmasına göre :)