Ask_hosmus Uyuyankoala aamir khanın bütün filmleri çok güzel yaa, her çocuk özeldir de güzel adam biliyor bu işi 😂
bitterdelisi24 Uyuyankoala dizi cocukla zor oluyo wensandey mı ne 8 bölüm onu bile bir hafta da bitirdim:)
Mavi-_-deniz bitterdelisi24 bende şimdi uyandım çalışmıyorum ya istediğim saatte uyanıyorum 😬 Kıyamam ya bide misafirin var rabbim yardım etsin 🌺🤲🏻
bitterdelisi24 Mavi-_-deniz amin canım allah razı olsun :) valla gittim lahana aradım suan lahana sarıyorum :) mahvettim kendimi :)
Mavi-_-deniz bitterdelisi24 maşallah 🤩misafirler akşama mı Bende bu gün saracam tam üç aydır ne sardım ne yedim dün acayip canım çekti lahana aldım bu gün saracam😋
Adelin bitterdelisi24 yapma 1 haftaya bitiremezsin ya 🤣vallaha 2 buçuk güne bitirdim 17 aylık bebemle🤓tabi geceleri izliyordum en çok
bitterdelisi24 Mavi-_-deniz evet canım aksam gelicekler:) lahana daha koly dimi yaprak sarmasına göre :)
Uyuyankoala Ask_hosmus kesinlikle ya çok başarılı bı film için kilo alıp verebiliyor gerçek sanatçı 🤩
Adelin Sedaa Splice ( deney ) izle ama benim gibi psikolojin bozzulup biden bulanırsa karışmam🤣ama sarıyordu izledikçe izlersin
bitterdelisi24 Adelin yaa ben kızım uyuyunca izledim gece oda bir bölüm izleyıp bayılıyodum 😂😂 bunada şükür ızledim bitti ya:)
Mavi-_-deniz bitterdelisi24 bende öyle diyorm keşke bu gün biri yaprak sarma getirse ne büyük süpriz olur bana😂😋