tatlicadii Rouge yaaa tişikür ederim🌸🌸 seninle de öyle, eğlenmeyi seven birisin belli ki benim gibi=)
tatlicadii Rouge kuzenlerle bizim en efsane etkinliğimiz itiraf vakti dediğimiz bir olaydı, her seferinde başka biri günün kurbanı oluyodu😂😂
tatlicadii Kuzulkurt ben gerçekten forumdan kimseyi tanımıyorum, yani tesadüf birisi tanıdık çıkarsa tabi ona bilemem hksjhkjhks😂
Rouge Kuzulkurt heh demi ben uydurmuyorum bak ben herkesi unutuyorum kim kimdi cıkarmam zor normalde. leman olayını bile unutuyorum oyle düsün ama bu baska ilk defa oldu bunu bulucam cıkarıcam dkddk
tatlicadii Rouge ay kız valla tanımıyorum kimseyi😂 iddaya girelim istersen, tanıdık değilsem (ki değilim=) ) ceza vereceğim en gıcığından ona göre😂
tatlicadii Rouge eşimle yeni çıkmaya başlamıştık, bizim kuziler bilmiyordu daha, işte bu itiraf vaktinde haftanın kurbanı ben olmuştum, etkinliğin ilk aşamasında söylememiştim ama ikinci aşamada söylettirmişlerdi😂😂
Miniminyon_pasaannesi tatlicadii eşimle iddiaya girdik. 30 Kasım’da . Yılbaşına kadar 8 kg verirsem o bana 5 bin TL verecek . Eğer o kiloyu veremezsem ben ona 🥲🤦
Rouge tatlicadii valla biz direk birbirimize söyleriz .neden sakladın onlardan ki 😂biz herseyi gruba yazdığımız için ..bizimkiler direk detaylı yazıyor anında ,suan burdayız bana bunu dedi bunu yaptık vs diye
tatlicadii Rouge yaa söyliycektim zaten ama daha çok yeniydi, bir de bizim itiraf vakti etkinliğinde genelde ortaya çıkarılıyordu biraz da böyle şeyler hep, genelde de birinci aşamasında değil de ikinci aşamasında öğreniliyordu etkinliğin hep😂