Adelin çünkü müsait olabildiğim tek saatler bu saatler olabilir mi 😂 birazdan duşa gireceğim ardından az kitap okuyup tv izleyeceğim sonrada kahvemi içip uyuyacağım diyormuşum 😂 ben çok geç kaldım uyumaya kaçıyorum 😘❤️ Ne kadar az uyanık kalırsam o kadar az pişman olurum🥹

Defnezzz prezervatifle olmaz eşin de tiksindiğini anlayınca kendini çeker ben olsam çekerim. Oral yaptıkça alışıyorsun bence iğrenç de değil ne var bunda mide almayacak. Bitince ağzını çalkalarsın olmadı dişini fırçalarsın bence eşini bu zevkten mahkum bırakmamalısın sen de ona yaptır hoşuna gider eminim

Adelin Kız olmuyor hiç igrenç oluyor en iyisi tertemizken yapmak onuda dozunda yapmak adam boşalana kadar sürdürmemek lazım iki firt çekinmi yetiyor zaten😉😋😂

Adelin niye günah olsun ki tabi oral günah da para niye olsun 😂kendi rızasıyla veriyo

Adelin canım sürekli de para almıyoruz heralde kocam yanii arada iyi işte şimdi sana verse yok sagol sen benim kocamasın almam mı diyeceksin 😂1000 lira verse hayır kocam mı diyeceksin 😂😂

Adelin yok ben de kızmadım kızarak yazmadım canım 😂ama almam demezsin diye dedim eleştire de bilirsiniz tabi

• [silindi]

Akrep olsun işemiyo mu hiç duş sonrası