• Muhabbet
  • Dudak pigmentasyonu (renklendirme)👄 😥🤕

Rouge biliyo musun bana da oyle geliyo 😂😂😂😂 Napim aklimda kalicana dudagimda kalsin 😝

Sokaklambasi eyelineri biraz daha düşünmem lazım galiba şuan dediklerin daha mantıklı geldi 😄 tamam herzaman eyeliner kullanırım her defa ugrasmam diye istemistimde arada bazı ortamlarda daha hafif makyaj istersem dogru bunalabilirim bunu dusunmemistim 🙂

Sokaklambasi yaptıracağım kesinde biraz daha araştırayım 😉yapınca yazarım benden önce yaparsan sende yaz nasıl oldu diye 😄

Sokaklambasi iğneli işlemler her zaman acılıdır ama uyuşturucu krem sürerler korkmayın

K70 biliyorum kremi deneyimledim. Aslinda gecen hafta yaptiriyodum kremi surduk islem masasina kadar gittim. Dudaklarimda kuruluk oldugu icin ertelemeye karar verdik. Krem evet uyusturuyo ama biraz yokladim acı ic kisimlarda hissediliyo 😅 bakalim ya artik nasip

7 gün sonra

CoffeeLover off abartildigi kadar asla acımadı. Cogu zaman kaşıma hissi kadardı. Kremin etkisi gecince acimaya basliyo tekrar suruyolar sorun kalmiyo. Ama inanilmaz sisiyo travesti dudagina sahibim suan😝Eve maskeyle geldim 😂

Sokaklambasi hadi geçmiş olsun ozaman bitti 😁 şişlik iki üç gün sürer diyolar öylede anam gezilmezde 🙂 tonu nasıl oldu peki kimisi çok belirgin koyu oluyor bu defada üzerine başka ruj istendiğinde alttan renk kusuyor

CoffeeLover Suan baya rujlu gibi bi goruntu var. Ama acilicak bu renk. Sislik de %80 gitti. 4-5 gun alir diye tahmin ediyorum normale donmesi.