Sokaklambasi ozaman bekliyoruz 😉🙂
Dudak pigmentasyonu (renklendirme)👄 😥🤕
Sokaklambasi teşekkürler 😍
Uyuyankoala ❤️❤️❤️
Sokaklambasi iğneli işlemler her zaman acılıdır ama uyuşturucu krem sürerler korkmayın
K70 biliyorum kremi deneyimledim. Aslinda gecen hafta yaptiriyodum kremi surduk islem masasina kadar gittim. Dudaklarimda kuruluk oldugu icin ertelemeye karar verdik. Krem evet uyusturuyo ama biraz yokladim acı ic kisimlarda hissediliyo 😅 bakalim ya artik nasip
CoffeeLover Kuzu bugun yaptirdim 🥳
Sokaklambasi anlat hemen 😁
CoffeeLover off abartildigi kadar asla acımadı. Cogu zaman kaşıma hissi kadardı. Kremin etkisi gecince acimaya basliyo tekrar suruyolar sorun kalmiyo. Ama inanilmaz sisiyo travesti dudagina sahibim suan😝Eve maskeyle geldim 😂
CoffeeLover sanirim acı durumu isletmenin kullandigi kremle de alakali
Sokaklambasi hadi geçmiş olsun ozaman bitti 😁 şişlik iki üç gün sürer diyolar öylede anam gezilmezde 🙂 tonu nasıl oldu peki kimisi çok belirgin koyu oluyor bu defada üzerine başka ruj istendiğinde alttan renk kusuyor
CoffeeLover Suan baya rujlu gibi bi goruntu var. Ama acilicak bu renk. Sislik de %80 gitti. 4-5 gun alir diye tahmin ediyorum normale donmesi.
Sokaklambasi canım son durum ne bende yaptırcam kararsız kaldım önerir misin
Cicikiz Oneririm balım yüzünde kontrast olusturdugu icin her zaman canlı bi goruntu oluyo. Cok saglikli duruyo yüzüm. Ama cok iyi bi yere yaptirilmali. Ufak simetri hataları var mesela bende. Dikkatli bakinca belli oluyo ama beni rahatsiz ediyo.
Sokaklambasi bende çok kararsızım,bi tarafım yap diyor diğer tarafım yapma😁 mesela ruj sürmek istediğinde sürdüğün renk tonunu etkileyecek kadar keskin mi alttan kusuyormu,öyle olursa diye ben bi kararsızım. Sürmek istediğim ruj rengi yerine alttakinle birlikte karışıp istenilen renk elde edilemez sanki ya 🤔
Sokaklambasi canım acıyor mu peki
Copper Evet ton farkı olur elbette. Dudak rengini cildinle esitleyip ruj surmen gerekir 🥲 no make up gezmeyi sevenler icin daha ideal
Cicikiz Benim acımadı genel olarak. Sanirim biraz kullandiklari kremin kalitesiyle de alakali bu durum. Kremin etkisi gectikte hafif hissediyodum ve yeniden surduk hep. O sekilde hic acı duymadım. Kaşıma hissinden oteye gecmedi.
Sokaklambasi Yaptırdın mı seni bekliyorum az cesaret ver please 😂😂
Sokaklambasi ben en iyisi acele etmeyim yoksa bi süre donüsü olmaz 😁
mld yaptirdim kuzu ustte anlattim. yaptirin kizz bi daha mi gelicez dunyaya 😂