Kızlaaar benim çatlatma iğnesi de 11. günüm bugün sizce test yapsam çıkar mı

• A1L2 bunu yanıtladı.

burcuu2203 Hayirli olsun canim innan cok sevindim . Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin InshAllah sağlıcakla❤️❤️

burcuu2203
      Adetine daha bir hafta varken bu sonucu alman evet gebelik var demek 0.5 üstü zaten pozitif demek ama tabiki bekle adetin üç
      Gün geçerse bidaha yap ❤️❤️❤️❤️herşey gönlüncr olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

hsns amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim 🙏🥰

A1L2 çok teşekkürler bugün tekrardan kan verdim 47.7 çıktı 🥰 adetimi bekleyemedim gittim bidaha kan verdim 😍

burcuu2203 hayırlı olsun bende sizin gibi adetime 7 gün varken test yaptım hayalet cizgi vardi kan verdim 10.7 çıktı 2 gün sonra 45 olmuştu🌸🌸🐣

burcuu2203
            Tebrik ederim canımm hayırlısıyla keseyle kalp atışınıda duyarsınn innşallahhhhh🧿🙏🏻🧿🙏🏻🧿🙏🏻

hsns
            Herzaman garanti için adet gecikmesini beklemenizi öneririm belki vardır şimdi test yaparsın çıkmaz gerilmene sebep olur o kasılmaları…yaşamayın 🙂

• hsns bunu yanıtladı.

burcuu2203 5 ten yukarıysa evet hamilelik var gibi görünüyor 2 gün sonra bu rakamın artması gerekiyor sabah ilk idrarınızla test yapın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😇

Endoyy teşekkür ederimm 😊 kızımda evde testle öğrenip direk doktora gitmiştim bu sefer erken öğrenip betalarla uğraşınca kafam karıştı biraz 😍

Papatyagelin01 yaptım zaten idrar testini de kan testini de 🥰 idrar da silik çıktı cumartesi tekrar kan verdim 47.7 olmuştu 😊

A1L2 haklısın canım yapmadım zaten. Bat 13 ocak ve beklemek çok zor 🥺 ne zaman test yaparsam olumlu bi sonuç alabilirim merak edşyorum açıkcası

• A1L2 bunu yanıtladı.
                  • A1L2 bunu beğendi.

hsns
                    Çok haklısın ama inan zaman geçiyor
                    Ben tüp bebekle gebe kalabildim belli bir zamanda test yapıyosun o zaman zarfı nasıl geçti bilmiyorum hergün stres ama geçti🦋
                    Dileğim Allahtan herşey gönlünce olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• hsns bunu yanıtladı.

A1L2 sağol canım Allah razı olsun seninde herşey gönlüne göre olsun inşallah,🤲🙏🙏